ΓΕΥΣΗ

ΧΗ.ΜΑ.: Το εστιατόριο που θα ερωτευτείς του Αγίου Βαλεντίνου

Γιατί ο έρωτας είναι ΧΗμεία με ΜΑθηματική ακρίβεια (και βεβαίως περνάει από το στομάχι).

Πίσω από μία μαθηματική εξίσωση κρύβονται περισσότερα απ’ όσα νομίζουμε. Κάθε μαθηματικός τύπος αντιπροσωπεύει ένα στιγμιότυπο στη ζωή και πολλές φορές υπάρχουν λογοτεχνικές προεκτάσεις που ερμηνεύουν κάτι που εμείς μπορεί να εκλαμβάνουμε ως σύμπτωση. Το ίδιο συμβαίνει και με τη διαμόρφωση μιας χημικής ένωσης που δεν μπορούμε να προβλέψουμε το αποτέλεσμα.

Μήπως όμως το ίδιο συμβαίνει και με τον έρωτα όταν τον αναζητάμε ή όταν καλούμαστε να τον διατηρήσουμε ζωντανό;

Τότε είναι που καλούμαστε να προσθέσουμε άλλα στοιχεία στη χημική ένωση και διαφορετικούς αριθμούς στον μαθηματικό τύπο. Στα εστιατόρια ΧΗ.ΜΑ., δύο αδέρφια, ένας ΧΗμικός και ένας Μαθηματικός, ένωσαν τις δυνάμεις τους και μιλάνε για τον έρωτα μέσα από το καλό φαγητό που ξυπνάει όλες τις αισθήσεις.

Και τα 2 ΧΗ.ΜΑ. εστιατόρια βρίσκονται στα νότια, στον Άλιμο και την Παλαιά Φώκαια και είμαστε σίγουροι ότι θα ζήσετε τον έρωτα την Παρασκευή ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου με ΜΑθηματική ακρίβεια και απόλυτη ΧΗμεία. Τα αδέρφια Μπρικέ, ο Χημικός και ο Μαθηματικός που ένωσαν τις δυνάμεις τους έχουν ετοιμάσει για εσάς δύο ανεπανάληπτα live αποκλειστικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και ένα γλυκό που για πρώτη φορά θα κάνει την εμφάνισή του εκείνη τη μέρα.

ΥΓ.: Δεν θα σας ζητήσει κανείς έλεγχο για να δουν τους βαθμούς που είχατε στα ΜΑθηματικά ή στη ΧΗμεία. Αρκεί να είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε…

St Valentine's Day με την Ελένη Μαραγκοπούλου

Έτσι θα γιορτάσουμε εμείς την Ημέρα των Ερωτευμένων στο ΧΗ.ΜΑ.!!!

Δημοσιεύτηκε από ΧΗ.ΜΑ. – Αλιμος στις Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020

 

XH.MA.

Βαλλιάνου & Θεοτόκη 1, Άλιμος | τηλ: 210 98 25 026

25ης Μαρτίου 11, Π. Φώκαια | τηλ: 229 10 78 235

www.xima.gr