ΓΕΥΣΗ

Ciboulette, το νέο bistro έχει άρωμα Γαλλίας (και σχοινόπρασου)

Η νέα άφιξη στο Κολωνάκι έχει γεύση σχοινόπρασου και παντρεύει τη γαλλική με τη μεσογειακή κουζίνα.

Το όνομα του νέου εστιατορίου που άνοιξε πριν λίγες ημέρες στο Κολωνάκι μας δείχνει την ταυτότητα του. Cibroulette στα γαλλικά σημαίνει σχοινόπρασο και το νέο all day μαγαζί ειδικεύεται στη γαλλική κουζίνα, ενώ το αγαπημένο τους υλικό το σχοινόπρασο πρωταγωνιστεί στον κατάλογο.

Το bistro που βρίσκεται στην οδό Πλουτάρχου δημιουργήθηκε από τον Γιώργο Ηλιού σε συνεργασία με τον bartender του «Mai Τai» Γιάννη Σαμαρά.

Από τις 12.30 που ανοίγει θα βρείτε αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις από μπρουσκέτες, σάντουιτς και σαλάτες μέχρι κυρίως πιάτα που παντρεύουν τη γαλλική με τη μεσογειακή κουζίνα.

Σφυρίδα με μπρόκολο, λαβράκι με τσιγαριστά χόρτα, ταλιάτα κόντρα με baby πατάτες, βιολογική φακή σπυρωτή με αυγό ποσέ και σχοινόπρασο, καρπάτσιο μοσχαρίσιο με σχοινόπρασο, γαρίδες σχάρας με φινόκιο, χέλι Μεσολογγίου καπνιστό με κρέμα πατάτας, αλλά και προτάσεις για pasta είναι μερικές από τις προτάσεις που θα βρείτε στο νέο bistro.

Info: Πλουτάρχου 16-18 Κολωνάκι