ΓΕΥΣΗ

To Cream Cake σοκολάτα πορτοκάλι του Γη/Yi

Το Nou-Pou.gr κάθε εβδομάδα διαλέγει και προτείνει μια γευστική εμμονή από τα νότια προάστια. Γιατί, αν δεν ξέρεις να φας ή να πιεις στην περιοχή σου, τότε καλύτερα να μετακομίσεις. 

Η εμμονή: O σοκολατένιος πειρασμός Cream Cake σοκολάτα-πορτοκάλι που δεν είναι πια αμαρτία! 

Γιατί: Γιατί μας έμαθε πως μπορούμε επιτέλους να κάνουμε βουτιά στη σο-κόλαση χωρίς καμία τύψη! Το Cream Cake φτιάχνεται στην κουζίνα της Γης, χωρίς γλουτένη, γαλακτοκομικά (λακτόζη), ζάχαρη, συντηρητικά και πρόσθετα. Στοιχηματίσαμε πως θα καταλαβαίναμε τη διαφορά στη γεύση και η εικασία μας επείχε έτη φωτός από την πραγματικότητα! Η απόλυτη, μεστή σοκολατένια γεύση του Cream Cake παντρεύεται το πορτοκάλι και αυτό το ντούο γαργάλησε όχι μόνο τον ουρανίσκο μας αλλά και το μυαλό μας! Την ώρα που συντελείται η σοκολατένια έκρηξη απόλαυσης στο στόμα μας, τα θρεπτικά συστατικά των υλικών του προκαλούν ανάταση στη σωματική και τη πνευματική μας υγεία και ταυτόχρονα η ίδια η Γη δεν υφίσταται όλη αυτήν την πίεση για υπερπαραγωγή προϊόντων. Τι άλλο να ζητήσουμε από ένα γλυκό; 

Πού θα το βρεις: Στον υπέροχο χώρο του Γη/Yi στη Γλυφάδα (Γρηγορίου Λαμπράκη 69) που θυμίζει εξοχικό στη Γαλλική επαρχία.