ΓΕΥΣΗ

Dakota Beer Pub: Craft μπύρες και νόστιμο φαγητό, κάτω από τα φτερά μιας Dakota

Μία νέα μπυραρία, η Dakota Beer Pub, μόλις προσγειώθηκε στην περιοχή του Ελληνικού, δυο λεπτά δρόμο, από τη στάση του μετρό.

Από τις εξοχές της Βοημίας, μας φέρνει κριθάρι και μαγιά για τις εξαιρετικές μπύρες που συντροφεύουν τα παρεΐστικα βράδια και τα χαλαρά μεσημέρια, είτε στον πετρόχτιστο κήπο με τα συντριβάνια, είτε στην θαλπωρή της αίθουσας της. Οι γνώστες της καλής craft μπύρας,αναγνωρίζουν πότε μία μπύρα είναι μοναδική. Και στην Dakota Beer Pub, ξέρουν να φτιάχνουν εξαιρετική  μπίρα. Για την ακρίβεια φτιάχνουν εξαιρετική τσέχικη craft μπύρα. Οι Τσέχοι υποστηρίζουν ότι οι μπύρες τους είναι μακράν, οι καλύτερες του κόσμου.

Η μπυραρία Dakota, διαθέτει το δικό της ζυθοποιείο , το οποίο βρίσκεται στο υπόγειο, κάτω…από τον διάδρομο προσγείωσης. Κατεβαίνοντας τη σκάλα, προς το ζυθοποιείο, αρχίζεις να νιώθεις το κρύο. Όταν ανοίγεις την πόρτα για να μπεις στον προθάλαμο, το ψύχος γίνεται πλέον αντιληπτό. Αυτό χρειάζονται οι craft μπύρες Dakota, για να ωριμάσουν. Μην ανησυχείτε όμως. Μέσα στην μπυραρία, η ατμόσφαιρα είναι ζεστή και παρεΐστικη. Συζητήσεις, γέλια, εξαιρετικές μπύρες και καταπληκτικό φαγητό, κάνουν την έξοδό σας μοναδική.

Ξανθιά μπύρα Dakota ή Μαύρη μπύρα Dakota; Δεν χρειάζεται να διαλέξετε. Απολαύστε και τις δύο craft μπύρες , γιατί και οι δύο είναι εκπληκτικές.

Η ξανθιά μπύρα Dakota, κρύβει μέσα της μια ελάχιστα πικρή γεύση από λυκίσκο.Προτιμήστε την, εάν αγαπάτε την ελαφριά γεύση και θέλετε να βλέπετε τον υγρό χρυσό να γεμίζει το ποτήρι σας. Η σκούρα μπύρα Dakota πάλι, σας καλεί σε περιπέτειες. Δοκιμάστε την και ανακαλύψτε τις νότες καραμέλας,που κρατά φυλακισμένες στο σκούρο σώμα
της. Αφήστε την γεύση της να γλιστρήσει απολαυστικά στον ουρανίσκο σας, παρασέρνοντάς σας στο ταξίδι της από την μακρινή Τσεχία.

Εικόνες, γεύσεις,μουσική και πολύ καλό φαγητό, θα βρείτε στην Dakota Beer Pub. Και σε ποιότητα και σε ποσότητα. Χορταστικές μερίδες και νόστιμα πιάτα με τσέχικα λουκάνικα, άλλοτε πικάντικα και άλλοτε πιο ελαφριά,σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.