ΓΕΥΣΗ

Delta Restaurant, το νέο εστιατόριο στο ΚΠΙΣΝ

Την Κυριακή 9 Ιουνίου ανοίγει το νέο εστιατόριο που βρίσκεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με executive chef το Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου, ανοίγει τις πόρτες του το  Delta Restaurant στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), με executive chef τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, το οποίο θα λειτουργεί κάθε Κυριακή.

Το Delta Restaurant έρχεται να εμπλουτίσει τις οικογενειακές Κυριακές των επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ  με μια ποικιλία ελληνικών γεύσεων, φροντίζοντας εξίσου όλα τα μέλη της οικογένειας, μικρούς και μεγάλους.

Κάθε Κυριακή πρωί, η μέρα στο Delta Restaurant ξεκινά με ένα πλούσιο σε επιλογές brunch, το οποίο συνδυάζει κλασικές συνταγές με γνήσια, ποιοτικά ελληνικά υλικά. Το à la carte εστιατόριο αντλεί την έμπνευσή του από την ελληνική γαστρονομία και βασίζει τα πιάτα του σε προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα, προσκαλώντας το κοινό σε ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό ταξίδι.

Το Delta Restaurant αποτελεί, παράλληλα, και μια πρόταση για τους θεατές των Κυριακάτικων απογευματινών και βραδινών παραστάσεων και εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με ειδικά μενού, για να ολοκληρώνουν τη βραδιά τους με μια εμπειρία υψηλής γαστρονομίας.

Επιπλέον, στο εστιατόριο θα οργανώνονται θεματικές γαστρονομικές ημερίδες, γευσιγνωσίες και οινογνωσίες με στόχο την ανάδειξη ξεχωριστών προϊόντων από μικρούς παραγωγούς, καθώς και τοπικές συνταγές από όλη την Ελλάδα.

Ο νέος χώρος βρίσκεται στο επίπεδο 5Α στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και η ονομασία του, Delta / δ, είναι εμπνευσμένη από το Δέλτα Φαλήρου στο οποίο βρίσκεται το ΚΠΙΣΝ. Οι δημιουργίες του executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσου, σε συνδυασμό με τη μοναδική θέα του Φαληρικού όρμου, κάνουν το χώρο ιδανική επιλογή όχι μόνο για ένα κυριακάτικο γεύμα, αλλά και για την επόμενη εταιρική ή ιδιωτική σας εκδήλωση.

 Ώρες λειτουργίας: 

Brunch menu κάθε Κυριακή 10.00-16.00

A la carte restaurant  κάθε Κυριακή 16.00-24.00