ΓΕΥΣΗ

Delta Restaurant: Το (νέο) μενού του εστιατορίου στο ΚΠΙΣΝ είναι εμπνευσμένο από την ελιά και τη λεμονιά

Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου ξεκινάει με δύο γαστρονομικές προτάσεις δια χειρός του σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου με υλικά που υπάρχουν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Με δύο νέες γαστρονομικές προτάσεις ξεκινάει ο Οκτώβριος στο Delta Restaurant  δια χειρός Δημήτρη Σκαρμούτσου και της ομάδας του. O executive chef, εμπνεόμενος από τα υλικά που καλλιεργούνται στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, δημιουργεί δύο νέα πιάτα με βάση την ελιά και τη λεμονιά, δυο από τα δέντρα που βρίσκονται εκεί.

Ψητές γαρίδες με κους κους και μαρμελάδα ελιάς & rib-eye ψημένο σε φύλλα λεμονιάς με σάλτσα από ασύρτικο και ξύσμα λεμονιού, συνοδεύεται από πουρέ πατάτας και γλασαρισμένα καρότα είναι τα δύο πιάτα που διαμορφώνουν το νέο ειδικό μενού όπου οι επισκέπτες μπορούν να το απολαμβάνουν τις Κυριακές του Οκτωβρίου.

Οι Κυριακές στο Delta/δ ξεκινούν με ένα πλούσιο σε επιλογές brunch, το οποίο συνδυάζει κλασικές συνταγές με γνήσια, ποιοτικά ελληνικά υλικά, ενώ συνεχίζουν με το à la carte μενού με πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα και τα υλικά της.

Οι γαστρονομικές Κυριακές στο εστιατόριο Delta/δ θα συνεχίσουν μέχρι και τα Χριστούγεννα, με ειδικό μενού κάθε μήνα αφιερωμένο και εμπνευσμένο από αγαπημένα υλικά που υπάρχουν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Ώρες λειτουργίας:

BRUNCH: κάθε Κυριακή 11.00-16.00

À LA CARTE:  κάθε Κυριακή 16.00-24.00