ΓΕΥΣΗ

Ένα εστιατόριο… στο σπίτι μας!

Τα εστιατόρια ΧΗ.ΜΑ. προσφέρουν τις πλέον αναβαθμισμένες υπηρεσίες delivery, για να μη μας λείψουν μέσα στην καραντίνα, οι αγαπημένες μας συνήθειες.

Κάποιες στιγμές που έρχονται τα πάνω κάτω, όπως αυτές που διανύουμε λόγω της υγειονομικής κρίσης, χρειάζονται κινήσεις όπως αυτή των γνωστών εστιατορίων ΧΗ.ΜΑ. στον Άλιμο και την Παλαιά Φώκαια. Οι ιδιοκτήτες, αδερφοί Μπρικέ, εκμεταλλεύτηκαν την περίοδο του προηγούμενου lockdown για να εκσυγχρονίσουν τις υπηρεσίες τους και να μπορέσουν στο μέλλον να ανταποκριθούν σε νέες απαιτήσεις των πελατών τους.

Και, πράγματι, το μέλλον… έφτασε και ένα ακόμη lockdown ανακοινώθηκε, για το οποίο τα εστιατόρια ΧΗ.ΜΑ. ήταν πλήρως προετοιμασμένα: Μέσα από το site τους, www.xima.gr, προσφέρουν πλέον αναβαθμισμένες υπηρεσίες delivery για να φέρουν το εστιατόριο σπίτι μας.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη:

-Ότι μπορούμε να απολαμβάνουμε στο σπίτι μας παραγγέλνοντας online όλα τα πιάτα που θα βρίσκαμε και στο εστιατόριο (όπως για παράδειγμα το γιαουρτλού κεμπάπ, η σταβλίσια μπριζόλα ή η ποικιλία κρεατικών), χωρίς καμία υποχώρηση στη γεύση και την ποιότητα.

-Ότι, ακόμα και ο σερβιτόρος του ΧΗ.ΜΑ. θα μας φέρει την παραγγελία στο σπίτι με την ενδυμασία που θα μας σέρβιρε αν επισκεπτόμασταν κάποιο από τα δύο εστιατόρια.

Περιοχές εξυπηρέτησης:

-Άλιμος, Παλαιό Φάληρο, Άγιος Δημήτριος, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Ελληνικό και Γλυφάδα (για το κατάστημα του Αλίμου). Τηλ 210 9825026

-Παλαιά Φώκαια, Θυμάρι, οικισμός Αίωλος, Ανάβυσσος, Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου, οικισμός ΑΤΕ, Σαρωνίδα, Λαγονήσι, Κερατέα (για το κατάστημα της Παλαιάς Φώκαιας). Τηλ 22910 78235

Σε αυτό το lockdown, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα εστιατόρια ΧΗ.ΜΑ. δεν θα λείψουν σε κανέναν!

XH.MA.

25ης Μαρτίου 11, Π. Φώκαια | τηλ: 229 10 78 235

www.facebook.com/XH.MA.SteakHouseFokaia/

Βαλλιάνου & Θεοτόκη 1, Άλιμος | τηλ: 210 98 25 026

www.facebook.com/XH.MA.SteakHouseAlimos/

www.xima.gr