ΓΕΥΣΗ

Ένα “Γνήσιον” κεμπαπτζίδικο στην καρδιά της Βούλας

Σε μια εποχή όπου έχεις πολλές επιλογές για σουβλάκια, το Γνήσιον έρχεται για να σου δείξει έναν άλλο δρόμο, αυτόν του κεμπάπ. Η πρώτη μας γευστική γνωριμία μαζί του, πήγε κάτι παραπάνω από καλά.

Ξεκάθαρα διαμορφωμένο σαν χώρος στη λογική ενός κεμπαπτζίδικου (με κρεμασμένα, ψεύτικα, σουτζούκια και άλλα χαρακτηριστικά υλικά αυτής της κουζίνας), το Γνήσιον δεν θέλει να σε κερδίσει με το deco του αλλά με τη γεύση του. Και ναι, το κάνει. Το τυλιχτό που φάγαμε με κεμπάπ και ακόμη περισσότερο με κασερλί (λιωμένο τυρί) κεμπάπ ήταν εξαιρετικό. Η πίτα όπως πρέπει, στεγνή και το κεμπάπ ζουμερό, καθαρό και νόστιμο.

Τσιμπήσαμε και λίγες φρέσκιες πατάτες, ενώ πήραμε (για το σπίτι) και ένα χειροποίητο παστουρμαλί που ήταν πολύ καλό. Δεν μπήκαμε πιο βαθιά, λίγο κολυμπήσαμε απλά στο κοτόπουλο από μπούτι και από εκεί και πέρα, πεπεισμένοι ότι θα επιστρέψουμε, αφήσαμε τα υπόλοιπα του καταλόγου για την επόμενη φορά.

Να πούμε, επίσης, ότι σε επίπεδο τιμών το μαγαζί είναι συγχρονισμένο με την εποχή με το ένα σουβλάκι να κοστίσει 1.90 ευρώ, τιμή αρκετά καλή και για την περιοχή. Γενικά, όλα καλά στο Γνήσιον, μας άρεσε και το προτείνουμε.

Πληροφορίες

Βασιλέως Παύλου 80
Τηλ: 210-8951131