ΓΕΥΣΗ

Το Magna Grecia έχει τα καλύτερα δώρα για τα Χριστουγεννιάτικα καλέσματα

Στο ιταλικό delicatessen στην καρδιά της Γλυφάδας θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή να βγεις ασπροπρόσωπος σε εκείνα των φίλων σου.

Ένα delicatessen που άνοιξε μόλις πριν λίγο καιρό στο νούμερο 21 της οδού Ανθέων στη Γλυφάδα, αποφάσισε να φέρει μόνο τα καλύτερα ιταλικά προϊόντα, από τυριά και αλλαντικά, έως κρασιά και Panettone και να τα κάνει προσιτά σε όλους. Κι αυτό είναι στην πραγματικότητα εκείνο που θα κάνει τη διαφορά φέτος τα Χριστούγεννα, καθώς κανείς δεν θέλει να πάει σε κάποιο σπίτι με άδεια χέρια.

Φέτος λοιπόν, το πραγματικό ταξίδι γίνεται μέσα από τον γευστικό πλούτο της Κάτω Ιταλίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Τοσκάνης και της Βόρειας Ιταλίας, όπου οι ιστορίες κρατούν τις πόλεις  ζωντανές. Όπως και τις παρέες.

Στο Magna Grecia μπορείς να βρεις σπάνια προϊόντα που δύσκολα –έως και απίθανο- να βρεις στην Αθήνα, αλλά και μπορείς να δημιουργήσεις ένα καλάθι με αγαπημένα σου κρασιά με σαλάμια, διαφορετικά ήδη προσούτο, πραγματική φρέσκια τρούφα αλλά και πεκορίνο Κάτω Ιταλίας.

Εάν πάλι, είστε του γλυκού, εκεί θα βρείτε το αληθινό Pandoro της Βερόνα, εκείνο που κρατάει καλύτερα από όλους ζωντανή την παράδοση από το 1894, αλλά και το παραδοσιακό Panettone και τις εναλλακτικές του.