ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ

Το El Catrin μόλις ξεκίνησε take-away & delivery σε Γλυφάδα και Βούλα

Αν ανάμεσα σε όσα σου έχουν λείψει απίστευτα τους τελευταίους δύο περίπου μήνες είναι να φας και πάλι το αγαπημένο σου μεξικάνικο, we’ve got good news: Από την Παρασκευή 1η Μαΐου, το El Catrin μπήκε στο παιχνίδι του take-away & delivery: «Πέρασαν δυο μήνες περίπου… Ωστόσο δεν πέρασε ούτε μια μέρα που να μην σκεφτούμε όλους εσάς, τους αμέτρητους φίλους μας, οι οποίοι αναδείξατε και αγαπήσατε αυτό το μαγαζί από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του. Επειδή για εμάς προέχει ο δεσμός αυτός, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε και πάλι, μόνο για αυτή την περίοδο, στη λογική του take away και delivery, ώσπου να μπορέσουμε ξανά, σύμφωνα με τον νόμο, να λειτουργήσουμε και πάλι με τραπέζια. Ευχαριστούμε έναν – έναν ξεχωριστά!» λέει ο υπεύθυνος του καταστήματος, Γιώργος Λειβαδάρος.

Tacos, Quesadillas, fajitas και τραγανά nachos είναι μερικά μόνο από όσα μπορείς να παραλάβεις καθημερινά από το κατάστημα ή να παραγγείλεις στο σπίτι σου (αν είσαι από τους τυχερούς που μένουν στις περιοχές εξυπηρέτησης, δηλαδή τη Βούλα και τη Γλυφάδα), από τις 12:00 μέχρι τα μεσάνυχτα.

Extra tip: Αν είστε παρέα τουλάχιστον 5 ατόμων, παραγγείλτε το επικό El Titan Burrito Combo, το «μεγαλύτερο burrito της Ελλάδας», όπως συστήνεται στο μενού, με 3 διαφορετικά σιγομαγειρεμένα είδη κρέατος (carnitas, chili con carne και brisket). Μην ξεχάσετε να το συνοδεύσετε με τις απολαυστικές frozen margaritas του El Catrin, που επίσης έρχονται σε πακέτο!