ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ

Το Huracan φέρνει τη Nikkei κουζίνα στη Γλυφάδα

Στον ανοιχτό κήπο του Huracan θα κυριαρχεί η πέτρα, τα bamboo και οι βουκαμβίλιες, προσφέροντας το τέλειο τοπίο για τις καλοκαιρινές μας νύχτες στα νότια προάστια.

Το Huracan ανοίγει τις πόρτες του στις 25 Μαΐου και είναι η νέα Nikkei πρόταση στην Αθηναϊκή κουζίνα. Στο τιμόνι, ο μοναδικός Chef Θάνος Στασινός. Ο άνθρωπος που μας μύησε στη μαγεία και τα μυστικά της Nikkei κουζίνας (ένας συνδυασμός της περουβιανής με τη γιαπωνέζικη κουζίνα) αναλαμβάνει την πρόκληση. Στο Huracan θα βρούμε signature dishes του Θάνου Στασινού όπως τα ceviche, tiradito, gyozas, και causas, καθώς και πολλές άλλες εκπλήξεις και νέες συνταγές.

Ο chef του Huracan, Θάνος Στασινός

Τον χώρο υπογράφει ο εξαιρετικός Γιώργος Παντελούκας ο οποίος σχεδίασε και ανανέωσε πλήρως το παλιό MoMix στη Γλυφάδα συνδυάζοντας τον Περουβιανό μαξιμαλισμό με την λιτή μοντέρνα αισθητική της Ιαπωνίας. Στον ανοιχτό κήπο του, κυριαρχεί η πέτρα, τα bamboo και οι βουκαμβίλιες, προσφέροντας το τέλειο τοπίο για τις καλοκαιρινές μας νύχτες.

Στο bar συναντάμε την ταλαντούχα Πένη Αγριμανάκη η οποία στο ντεμπούτο της παρουσιάζει μια λίστα cocktail που αποτυπώνει και απογειώνει όλα όσα είναι το Huracan. Μια όαση για τους λάτρεις τη Nikkei κουζίνας. Το απόλυτο spot στη Γλυφάδα για να ξεφύγουμε και να απολαύσουμε ψαγμένες συνταγές, μαγικά cocktails, τέλεια μουσική και, φυσικά, απαράμιλλο service.

Ανοιχτό καθημερινά από τις 19.00 ως τη 01.00.