ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ

Το all day cafe- restaurant, La Cantina Favela, σερβίρει μεξικάνικες γεύσεις

Τόσο ο χώρος όσο και τα πιάτα που υπάρχουν στον κατάλογο του La Cantina Favela θα σε ταξιδέψουν στο Μεξικό.

Στην πίατσα της οδού Ζησιμοπούλου από τον περσινό Νοέμβριο έχει βρει τη θέση του το all day café-restaurant, La Cantina Favela όπου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδισε το κοινό με τις γεύσεις του, αλλά και το γουστόζικο περιβάλλον του.

Μπαίνοντας στο εσωτερικό του μαγαζιού έχεις την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε έναν πιο εξωτικό χώρο, όπου τα έντονα χρώματα και τα floral καθίσματα πρωταγωνιστούν. Ο ζεστός χώρος, η μουσική που ακούγεται, αλλά και το φαγητό έχουν σκοπό να σε ταξιδέψουν μέχρι το Μεξικό.

Σιγομαγειρεμένο, εξωτικό κότσι με νιόκι γλυκοπατάτας, guacamole garashi και καψαλισμένο ροκφόρ, παέγια θαλασσινών με γάλα καρύδας, τορτίγια σπανάκι με μαύρο ρύζι βασιλικού, γαρίδες, πιπεριές, wakamole, καψαλισμένο pecorino, chimichurri και sour cream, black angus ξηρής ωρίμανσης, περουβιανές πατάτες και μαύρο βούτυρο είναι μερικά από τα πιάτα του σεφ Δημήτρη Φέτση που θα βρείτε στον κατάλογο.

Κάθε Πέμπτη είναι #TacoThursday στη Favela όπου μπορείς ν’ απολαύσεις Tacos με 1euro, διαλέγοντας ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων και να τα συνδυάσεις με ένα cocktail Classic Margarita με 5 euro.

Οι μουσικές στην La Cantina Favela τις Πέμπτες & Παρασκευές κινούνται σε freestyle ρυθμούς με spiritual & deep house επιρροές από τον χαρισματικό Dj GBond, ενώ τα Σάββατα τα dexx αναλαμβάνει o latin master Dj Nikos Marinou με πιο ethnic, latin & freestyle tunes.

Επιπλέον μπορείτε να απολαύσετε εκλεκτά χαρμάνια καφέ, ζεστά αφεψήματα, αλλά και cocktails που έχουν δημιουργηθεί με φαντασία και μεράκι.