ΓΕΥΣΗ

Zuka Athens, ένα πανασιατικό εστιατόριο στο κέντρο της πόλης

Το θρυλικό “Kahlua” μεταμορθώθηκε σε ένα ατμοσφαιρικό εστιατόριο που σερβίρει πανασιατικά πιάτα και ιδιαίτερα cocktails.

Στην οδό Αμερικής 6 η πόρτα που περνάς για να κατέβεις στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού είναι πολύ γνώριμη. Όλοι μας έχουμε ξενυχτήσει στο θρυλικό Kahlua κι οι αναμνήσεις είναι πολλές. Πλέον το παλιό club έχει αλλάξει και τη θέση του έχει πάρει ένα νέο εστιατόριο που σερβίρει πανασιατικά πιάτα, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ιδιαίτερα cocktails.

Το Zuka Athens με τον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που επιμελήθηκε ο Θανάσης Κυρατσούς, στηρίζει ένα νέο concept, με γεύσεις και αισθήσεις όπου την κουζίνα έχει αναλάβει ο chef Νίκος Χολέβας, ενώ ο pasty chef Γιάννης Καλδάνης το ολοκληρώνει με τις γλυκιές του δημιουργίες.

Στον κατάλογο θα βρείτε από ορεκτικά μεταξύ άλλων endamame -θα βρείτε και την πιο spicy εκδοχή τους-, duck sui mai (πάπια με σχοινόπρασο), vietnamese cha gio (τηγανιτά springs rolls ρυζιού), σαλάτες, sushi. Από τα κυρίως θα βρείτε σολομό με πουρέ πράσινων φασολιών και rib eye yakiniku (κοπή ταλιάτας με καλαμπόκι sashα, ενώ από τις κλασσικές επιλογές του μενού είναι το Pad Thai με γαρίδα, κοτόπουλο και χοιρινό.

Info: Αμερικής 6, Αθήνα Τηλ. 21 0363 9174