ΦΟΥΡΝΟΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ: SUMMER IN THE CITY

Ο φούρνος ΒΕΝΕΡΗΣ ξέρει τι χρειάζεσαι για την εξόρμησή σου στη θάλασσα

Από ψωμί και παραδοσιακά  χειροποίητα εδέσματα μέχρι ποιοτικό καφέ και λαχταριστά γλυκά, ο φούρνος ΒΕΝΕΡΗΣ αποτελεί τον πρώτο σου σταθμό πριν την παραλία.

Με το που πατήσεις πρώτη φορά το πόδι σου στο φούρνο του ΒΕΝΕΡΗ στη Βούλα, επί της Λεωφ. Βουλιαγμένης, μυρωδιές θα αρχίσουν να σε περικυκλώνουν από όλες τις κατευθύνσεις και η θέα των βιτρινών ολόγυρά σου θα σε κάνουν να μη ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της αρτοποιίας και με το παραδοσιακό να συνυπάρχει σε απόλυτη ισορροπία με τις προκλήσεις που η σύγχρονη εποχή επιτάσσει, ο φούρνος ΒΕΝΕΡΗΣ αποτελεί την κλασική επιλογή των νοτίων και όχι μόνο, που θέλουν να προμηθευτούν τα απαραίτητα για τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις προς τις παραλίες της Αττικής.

Χειροποίητα πιροσκί, πικάντικο πρέτσελ με λουκάνικο, μυζηθρόπιτες, κουλούρι με σταφίδες, σκαλτσούνια, φτιαγμένα με βάση αυθεντική κρητική συνταγή, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία από κριτσίνια διαφόρων τύπων, είναι μονάχα μερικά από τα καλούδια που θα σε κάνουν να περνάς και να ξαναπερνάς από τον ΒΕΝΕΡΗ όλο το καλοκαίρι. Φυσικά, και τον αγαπημένο σου καφέ θα τον προμηθευτείς από τον ΒΕΝΕΡΗ. Προσφέροντας μια από τις πιο αγαπημένες ποικιλίες καφέ των Αθηναίων, taf, ακόμη και η υπόθεση καφές αποτελεί μονόδρομο.

Επίσης, στον φούρνο ΒΕΝΕΡΗ θα βρεις μια μεγάλη γκάμα σε healthy λιχουδιές για να συνοδέψουν τον καφέ σου όπως μουστοκούλουρα χωρίς ζάχαρη, μεγάλη ποικιλία σε κουλουράκια με stevia, μπισκότα βρώμης, ακόμα μπάρες δημητριακών με cranberries φτιαγμένα μόνο με μέλι αλλά και choc chip cookies ολικής άλεσης με καστανή ζάχαρη. Και φυσικά μην ξεχάσεις φεύγοντας να πάρεις και ένα καρβέλι από το αγαπημένο χειροποίητο ψωμί με προζύμι ή το ψωμί από αλεύρι Ζέας, όλα αγνά χωρίς συντηρητικά, βελτιωτικά ή ζάχαρη.