ΚΑΦΕΣ

Ανακαλύψτε τη νέα υπηρεσία delivery του Bruno

Το ολοκαίνουργιο κατάστημα επί της Γούναρη της -γεννημένης στη Λάρισα- αλυσίδας καφέ (που διαθέτει πάνω από 25 καταστήματα πανελλαδικά) φέρνει όλο τον κόσμο της γεύσης στο σπίτι ή το γραφείο με ένα μόνο τηλεφώνημα.

Περισσότερα από 120 ροφήματα, sandwich, γλυκά, κέικ, μπισκότα, muffin και λοιπές απολαύσεις είναι πλέον στη διάθεση σας καθημερινά από τις 07.00-19.00, με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 211-4054234 (ή και διαδικτυακά, μέσω του e-food.gr και του deliveras.gr).

Ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα πλατύ χαμόγελο. Γιατί όλοι ξέρουμε πόσο κρίσιμη είναι εκείνη η πρώτη γουλιά καφέ. Η οποία και οφείλει να είναι τόσο καλή ώστε να μας αναγκάζει να κάνουμε παύση από την καθημερινότητά μας προκειμένου να την απολαύσουμε.

Ενημερωθείτε για το τι εστί Bruno στο προηγούμενο άρθρο μας. Εκεί δηλαδή που δώσαμε έμφαση σε special ροφήματα όπως το Bruna που ενδείκνυται για τους πιο ‘γλυκατζήδες’ αφού περιέχει ζαχαρούχο γάλα, σοκολάτα και μπισκότα Oreo και το Macademia που παντρεύει τη ζεστή σοκολάτα με τον espresso και το κρύο αφρόγαλα.

Μπείτε και δείτε τον πλήρη κατάλογο των προϊόντων στο www.bruno.gr/καταστηματα/. Και μετά σηκώστε το τηλέφωνο και δείτε την καθημερινότητα σας να γίνεται λίγο πιο γευστική, λίγο πιο ποιοτική, λίγο πιο ανθρώπινη.

 

Info: Bruno, Αθανάτου Κωνσταντίνου 4, τηλ: 21104054234, www.facebook.com/BrunoGlyfada