ΚΑΦΕΣ

Μαντανία, ένα all day cafe-bar στο μετρό της Δάφνης

Μία μονοκατοικία κοντά στο μετρό της Δάφνης μετατράπηκε σε ένα all day μαγαζί που σερβίρει καφέ, ζεστά αφεψήματα, premium ποτά, αλλά και brunch.

Το all day cafe- bar, Μαντανία (σημαίνει υφαντό στον αργαλειό) στεγάζεται σε μια μονοκατοικία, κοντά στο μέτρο της Δάφνης, και η διακόσμηση του κερδίζει από την αρχή τις εντυπώσεις.

Ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος διακοσμημένος με καθαρά ελληνικά στοιχεία, όπως πίνακες σημαντικών Ελλήνων προσωπικοτήτων, χωρίς ωστόσο να αποφεύγει τις βιομηχανικές επιρροές.

Το μαγαζί λειτουργεί από νωρίς το πρωί με ένα ενημερωμένο espresso bar που θα παραγγείλεις από τον καφέ σου(υπάρχουν 4 ποικιλίες καφέ) μέχρι ζεστά αφεψήματα, ενώ αργά το βράδυ μπορείς να απολαύσεις premium ποτά και cocktails από τη λίστα που έχει ετοιμάσει ο βραβευμένος Παναγιώτης Κανατσούλης.

Στη Μαντανία μπορείς να βρεις και προτάσεις για φαγητό κάθε ώρα της ημέρας, ενώ όλα τα πιάτα μπορούν να προσαρμοστούν και σε vegan -αρκεί να το ζητήσετε. Γεμιστά μανιτάρια, club sandwitch με ψητά λαχανικά , croque madame με κουλούρι Θεσσαλονίκης, καπνιστό ζαμπόν και τυρί, σπανακοτυρόπιτα σε φύλλο κανταΐφι με σος τυριού, παστρουρμαδόπιτα με ,μαρμελάδα ντομάτας και spagetti πατάτας είναι μονό μερικά από τα πιάτα που υπάρχουν στον κατάλογο.

Για όσους ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε τι θα παραγγείλετε: Smoothies από γιαούρτι και φρέσκα φρούτα μέχρι υγιεινά sandwitch και όχι μόνο.