ΚΑΦΕΣ

Το Playroom είναι το coffee pit stop των ονείρων σου

Προνομιακά τοποθετημένο επί της Γούναρη, με άφθονο parking και δυνατό καφέ, έχει καθιερωθεί δικαίως ως η πρώτη στάση κάθε αυθεντικού νότιου coffeeholic. 

 

Στον πανέμορφο και μοντέρνο αυτόν χώρο, το take away θα γίνει πλέον η αγαπημένη συνήθεια ενός νότιου πηγαίνοντας στη δουλειά. Και αυτό γιατί η διασταύρωση της Γούναρη με την Κων. Αθανάτου, λίγο πιο πάνω από το μετρό του Ελληνικού, αποτέλει ένα από τα πιο κομβικά σημεία της διαδρομής που κάνουμε οι περισσότεροι ώστε να φτάσουμε στο γραφείο ή να γυρίσουμε από αυτό.

Ξέρω όμως, πολύ καλά τη σημασία του πρώτου καφέ και την βαρύτητα που έχει αυτός, για να ξεκινήσει η μέρα σου όπως θα ήθελες. Γιατί ο καφές δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση αφού δεν είναι κάτι που σε ξυπνάει αλλά η απόλαυση της ημέρας, μία ή και δύο φορές μέσα σε αυτήν. Θέλω λοιπόν, σε αυτό το σημείο να σου τονίσω πως το Playroom χρησιμοποιεί τις εξαιρετικές ποικιλίες καφέ από την Taf. με αρωματική ένταση και γευστική υπεροχή σε αρκετά χαμηλές τιμές. Ενώ ταυτόχρονα, το ευγενέστατο προσωπικό δεν ξεχνάει να χαμογελάει, αφού γνωρίζει πως η καλή μέρα από το pit stop φαίνεται.

Όπως επίσης, είναι από τα λίγα μαγαζιά επί της Γούναρη που έχουν το δικό τους –αρκετά μεγάλο- χώρο στάθμευσης. Για να μην χάνεις χρόνο στο να ψάχνεις να παρκάρεις ώστε να πάρεις ένα πρωινό τον καφέ σου στο χέρι, ταυτόχρονα χωρίς να εμποδίζεις την κυκλοφορία του δρόμου.

Εκτός βέβαια από τα μοναδικά blends της Taf. στο Playroom μπορείς να βρεις φανταστικά milkshakes to go με πολλές επιλογές  από την βραβευμένη συλλογή του Solo Gelato, ζεστή σοκολάτα – δοκιμάστε τη υπέροχη λευκή με λεμόνι και μοσχοκάρυδο, ακόμη και τη μεγάλη ποικιλία τσαγιών (το boost είναι ότι πρέπει για πρωινό ξύπνημα), οποιοδήποτε χυμό της αρεσκείας σου αλλά και υγιεινά snacks και κριτσίνια για το δρόμο ή ακόμη και κάποιο γλυκάκι. Γιατί το Playroom δεν είναι μόνο ο χώρος χαλάρωσης πολλών γονειών και παιδότοπος για τα παιδιά τους, αλλά είναι κυρίως τα υψηλής ποιότητας προϊόντα του που το χαρακτηρίζουν. Είναι η πρώτη γουλιά του καφέ στο αμάξι, η τελευταία πριν μπεις στο γραφείο. Είναι η ευκολία του να πάρεις καφέ από κάπου που θα ξέρεις και θα εμπιστεύεσαι, χωρίς να βγεις από τον δρόμο σου ή να καταντήσεις να κάνεις κύκλους γι’ αυτόν. Γιατί το Playroom χρειάζεται μόνο μια ευκαιρία για να σου δείξει τι μπορεί να κάνει. Κι ύστερα εσύ, θα χρειάζεσαι το Playroom για να ξυπνήσεις σωστά!

Γούναρη 41 και Αθανάτου, Άνω Γλυφάδα (Tηλ. 211 4054234)