ΚΑΦΕΣ

Starbucks VIA®, ο στιγμιαίος καφές των Starbucks με το υπέροχο άρωμα, το γεμάτο σώμα και την πλούσια γεύση

Ο απαιτητικός τρόπος ζωής μας κάνει συχνά να μην έχουμε την υπομονή να περιμένουμε για καθημερινά πράγματα, πόσο μάλλον για ένα καφέ. Οι λάτρεις του καφέ, με τον στιγμιαίο καφέ Starbucks VIA® δεν χρειάζεται να κάνουν συμβιβασμούς στη γεύση και να απολαύσουν μια τέλεια κούπα καφέ χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο.

Ο καλύτερος καφές ξεκινάει με τους καλύτερους κόκκους

Με τη γεύση, το σώμα και την οξύτητα των ποικιλιών καφέ που επιλέγει η Starbucks, οι κόκκοι του στιγμιαίου καφέ Starbucks VIA® προέρχονται από το πρόγραμμα Starbucks ™ Shared Planet ™ και παρασκευάζονται από 100% φυσικούς Arabica κόκκους και την ίδια υψηλή ποιότητα καφέ που προφέρει εδώ και 40 χρόνια στους πελάτες της.

Όλα είναι θέμα γεύσης

Χρειάστηκαν πολλά χρόνια δουλειάς για να δημιουργηθεί ένας στιγμιαίος καφές που να αξίζει να φέρει την επωνυμία Starbucks. Το αποτέλεσμα είναι μία κούπα στιγμιαίου καφέ που έχει γεύση σαν μία καφέ από τα Starbucks®.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, η Starbucks αναζητούσε έναν τρόπο ώστε να προσφέρει στους πελάτες της την ποιότητα του καφέ Starbucks και στον στιγμιαίο καφέ. Ο Starbucks VIA® έχει ένα υπέροχο άρωμα, γεμάτο σώμα και πλούσια γεύση.

Colombia & Italian Roast 

Ο στιγμιαίος καφές Starbucks VIA® διατίθεται σε 2 διαφορετικές ποικιλίες Colombia & Italian Roast.