ΚΑΦΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ: SUMMER IN THE CITY

Στο «The sparrow nuts & coffee» ο καφές αποτελεί ολόκληρη επιστήμη

Με speciality καφέδες και τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, χειροποίητες μπάρες δημητριακών και σοκολάτες χωρίς ζάχαρη, η επίσκεψη στο «The sparrow nuts & coffee» μεταμορφώνεται σε εμπειρία.

Αν πιστεύεις πως ο καφές αποτελεί απλώς μια καθημερινή συνήθεια και τίποτα παραπάνω, με την πρώτη επίσκεψή σου κιόλας στο «The sparrow nuts & coffee» αυτή σου η αντίληψη θα καταρριφθεί. Και πώς να μην αναθεωρήσεις άλλωστε με τους άριστα εκπαιδευμένους baristas, τις επαγγελματικές μηχανές και τους specialty καφέδες να αποτελούν όλα μέρος του κομψού take out μαγαζιού της Γούναρη που σου εγγυάται πως η μέρα σου θα ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε 7 μονοποικιλιακούς καφέδες όπως ο 100% Arabica της Ipanema από τη Βραζιλία, αυτόν που σου ταιριάζει γευστικά για να τον πάρεις μαζί σου ή να τον απολαύσεις στα εξωτερικά τραπεζάκια που το κατάστημα διαθέτει.

Φυσικά, ένας καλός καφές απαιτεί τη συνοδεία ενός εξίσου καλού σνακ και στο «The sparrow nuts & coffee» θα βρεις πραγματικά τα καλύτερα. Τεράστια ποικιλία από ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα, χειροποίητες μπάρες δημητριακών χωρίς ζάχαρη, λαχταριστές χειροποίητες σοκολάτες αλλά και διάφορα άλλα σνακ όπως χειροποίητα sandwiches, φρεσκοκομμένες σαλάτες και φρούτα, muffins και γιαούρτι με γκρανόλα θα απογειώσουν την γευστική εμπειρία και θα σε χορτάσουν με τον πιο υγιεινό τρόπο.

Επίσης, το «The sparrow nuts & coffee», εκτός από espresso bar είναι και καφεκοπτείο, πράγμα που σημαίνει ότι τον εξαιρετικής ποιότητας καφέ και τα διάφορα ροφήματά του μπορείς να τα απολαύσεις και στο σπίτι όπως επίσης και τα διάφορα καλούδια που υπάρχουν στα ράφια και τις βιτρίνες.