ΓΕΥΣΗ

Γκαστόνε: Το νέο στέκι κρεατοφαγίας από τη δημιουργική ομάδα του Cookoovaya

Η έμπειρη ομάδα σεφ του Cookoovaya μας παρουσιάζει το νέο της δημιούργημα που μόλις έκανε την εμφάνισή του στην πόλη.

Το κουαρτέτο των σεφ Περικλή Κοσκινά, Κλεομένη Ζουρνατζή και των αδερφών Λιάκου που κρύβεται πίσω από την πιο αγαπημένη Cookoovaya της Αθήνας, μας παρουσιάζει το νέο τους εγχείρημα που ανοίγει τις πόρτες του από σήμερα στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Ιερού Λόχου.

Το concept του αναμένεται να συναρπάσει το αθηναϊκό κοινό και ακόμη περισσότερο τους ορκισμένους κρεατοφάγους που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα στέκι που τα έχει όλα. Με έμφαση στην ποιοτική πρώτη ύλη και το καλό κρέας, το Γκαστόνε είναι ένα μαγαζί στο οποίο μπορείς να πας από το πρωί μέχρι το βράδυ και συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την απλότητα μιας γνήσιας χασαποταβέρνας, με vintage πινελιές στην κατά τα άλλα απλή διακόσμησή του, με την ατμόσφαιρα ενός αθηναϊκού μπαρ.

Θα φας γνώριμες γεύσεις σε νόστιμα πιάτα με κρεατικά, από αρνίσια παϊδάκια, γουρουνοπούλα στη σούβλα και ταρτάρ και καρπάτσιο από αγελαδινό κρέας, μέχρι hot dog από μαύρο χοίρο, burger, pulled chicken sandwich με το ξεκοκαλισμένο κοτόπουλο, αλλά και το πρωινό σου. Αργότερα, θα πιείς και το cocktail σου, σε ένα χώρο που στόχο έχει να γίνει το ολοήμερο στέκι μας.

LUCKY TO THE BONE // THE LAUNCH

This is why we feel #luckytothebone 🍀#γκαστονεαθενςThe Gastone Gang:Kleomenis ZournatzisPeriklis KoskinasVaggelis LiakosSpiros LiakosKiriaki Molindri🎬Σκηνοθεσία: Ειρήνη ΣτείρουDOP: Αντώνης ΚατρακάζηςCamera Assistant: Δαμιανός ΑρωνίδηςPost production: Δαμιανός ΑρωνίδηςΠαραγωγή: Αντώνης Κατρακάζης

Δημοσιεύτηκε από Gastone Athens στις Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021