ΓΕΥΣΗ

Γλυφάδα: Σε φάση υλοποίησης δύο κτίρια κατοικιών του project «Blue Castle»

Δύο νέες πολυκατοικίες του project «Blue Castle» προχωρά η Zafido Holding στη Γλυφάδα.

Παρά την κρίση, η αγορά κατοικίας στα Νότια προάστια εξακολουθεί να παρουσιάζει ισχυρή ζήτηση ή τουλάχιστον οι άδειες που είχαν, ήδη, εκδοθεί, πριν την εκδήλωση του κορονοϊού έχουν δημιουργήσει ένα ικανοποιητικό ανεκτέλεστο έργων.

Νέο διώροφο κτίριο διαμερισμάτων στην Ασκληπειού

Στο πλαίσιο αυτό, η τεχνική εταιρία Zafido Holding Hellas, η οποία δραστηριοποιείται από το 1990 στα Νότια Προάστια εξασφάλισε, σύμφωνα με πληροφορίες, το πράσινο φως για την ανάπτυξη μιας νέας πολυκατοικίας.

Πρόκειται για διώροφο κτίριο διαμερισμάτων στην οδό Ασκληπιού 4 στη Γλυφάδα, το οποίο θα αποτελείται από περίπου 10 κατοικίες (48-85 τ.μ. η κάθε μία) και θα διαθέτει εμβαδόν δόμησης περίπου 600 τ.μ.

Η πολυκατοικία της οδού Χίου

Εξάλλου, εντός του 2021 είναι προγραμματισμένο να έχει ολοκληρωθεί από την εταιρεία ένα ακόμη project της σειράς Blue Castle στη Γλυφάδα και πιο συγκεκριμένα επί της Χίου 57. Πρόκειται για ένα μεγάλο και μοντέρνο κτίριο έξι επιπέδων με μεγάλες βεράντες που θα διαθέτει δυο υπερσύγχρονα εξοπλισμένες και επιπλωμένες μεζονέτες δυο υπνοδωματίων, τρία μεγάλα διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων και ένα διαμέρισμα δυο υπνοδωματίων στον πέμπτο όροφο.

Το προφίλ της Zafido

Η Zafido είναι κυπριακών συμφερόντων κατασκευαστική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1990, έχοντας ανεγείρει ή ανακατασκευάσει περισσότερα από 500 κτήρια, με το προσωπικό της να αποτελείται από 250 άτομα.

Οι περιοχές όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία περιλαμβάνουν, ως επί το πλείστον, τα Νότια Προάστια, αλλά και άλλες περιοχές όπως η Δάφνη, η Καλλιθέα κ.ά.

Σημαντικός αριθμός διαμερισμάτων που πουλάει η εταιρεία έχουν μέγεθος από 50 έως 65 τετραγωνικά μέτρα και διατίθενται επιπλωμένα.