ΓΛΥΚΟ

Catabra Candy Store, το (νέο) παραμυθένιο μαγαζί με ζαχαρωτά της Γλυφάδας

Ένα θεματικό μαγαζί γεμάτο ζαχαρωτά, γλειφιτζούρια και γλυκά ιδανικό για μικρούς και μεγάλους.

Στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 16 εδώ και πέντε μήνες βρίσκεται ένα μοβ μαγαζάκι όπου στην οροφή του κυριαρχούν τα γλειφιτζούρια και τα μανιτάρια. Το σκηνικό είναι ακόμα πιο παραμυθένιο μπαίνοντας στον εσωτερικό χώρου του Catabra Candy Store, όπου πρωταγωνιστούν τα ζαχαρωτά, τα σοκολατάκια και φυσικά τα γλειφιτζούρια.

Οι ιδιοκτήτες του, Έλενα Μεταβελή και Άρης Στάθης, επιθυμούσαν να φτιάξουν ένα θεματικό μαγαζί που να προσφέρει γλυκές νοστιμιές πασπαλισμένες με μαγεία για μικρούς και μεγάλους.

Στο Catabra Candy Store το προσωπικό φοράει στολή μάγισσας και σε κάνει να νιώσεις πως βρίσκεσαι μέσα στο αγαπημένο σου παραμύθι –εσύ διάλεξε ποιο είναι αυτό. «Εδώ δεν έχουμε τις κλασσικές κακές μάγισσες, αλλά εκείνες που σου προσφέρουν μαγεία, χαρά και γλυκές νοστιμιές» μου εξηγεί η Ελένη γεμάτο ενθουσιασμό.

Μέσα σ’ αυτό το χαριτωμένο μαγαζάκι θα βρείτε καραμέλες σε πολλά σχέδια και γεύσεις, θα δοκιμάσετε το μαγικό ψαράκι βάφλα, ζαχαρωτά, σοκολατάκια σε πολλές γεύσεις, ζεστή σοκολάτα και την καμινάδα- σπιράλ.

Στο Catabra Candy Store θα βρείτε τις πιο γλυκές δημιουργίες φτιαγμένες με τα καλύτερα υλικά. Δεν υπάρχει λόγος να αντισταθείς, σωστά;