ΓΛΥΚΟ

Chillbox: Το γλυκό φούξια κουτί του Νότου

Όλος ο Νότος κατεβαίνει στην Βουλιαγμένη για frozen yogurt, η φάση είναι γιάμι και εσύ που δεν έχεις ακόμη δοκιμάσει πρέπει να πας.

Μόνο και μόνο η διαδρομή προς το μαγαζί με την θαλασσίτσα δίπλα και τον ήλιο να μας καίει, μας έκαναν να θέλουμε σαν τρελοί να δοκιμάσουμε το frozen yogurt του Chillbox. Δεν ήταν μόνο που μας είχε ανοίξει ήδη η όρεξη, έπρεπε και να δροσιστούμε βασικά.

Μπήκαμε μέσα, γνωρίσαμε την Τίλντα και την Γκρίντα (που στα ιταλικά το όνομά της σημαίνει ουρλιαχτό) και μας έδωσαν τα κυπελλάκια. Γεύσεις; Βανίλια Μαδαγασκάρης, απλό γιαούρτι, πραλίνα μπισκότο, πραλίνα φουντουκιού (αν θυμάμαι καλά, γιατί είχα θολώσει κομματάκι από την πείνα).

Τα προϊόντα τούτα είναι φτιαγμένα από φρέσκο ελληνικό παστεριωμένο γάλα και φρέσκο γιαούρτι. Δηλαδή έχουν όλες τις θρεπτικές γιαουρτικές τους ιδιότητες, αμέ. Θα το δεις και στους τοίχους του μαγαζιού, για την ακρίβεια όλες τις πληροφορίες που θες θα τις πάρεις από εκεί.

Έμαθα ότι το μαγικό παγωμένο αυτό γιαούρτι περιέχει και φυτικές ίνες, που κάνουν καλό στο ανοσοποιητικό και βελτιώνουν την φυσική μας κατάσταση (που εντάξει δεν σου λέω ότι αν τρως συνέχεια τέτοια θα κάνεις κορμάρα, αλλά κατάλαβες). Είναι μία απόλαυση υγιεινή, που δεν το φανταζόσουν αλλά ναι. Έχει 1,6% λιπαρά μόνο άλλωστε.

Τίγκαρα το κεσεδάκι με βανίλια Μαδαγασκάρης, oreo, μούρα που μοιάζουν με ζαχαρωτά, smarties και τρούφα και όλα αυτά επειδή δεν είμαι fan των φρούτων, γιατί είχε και τέτοια, βέβαια. Και ανανά και φραουλίτσα. Και άλλα γαρνιρίσματα για να το κάνεις ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Έχει και αυτή την προσφορά κάθε Τετάρτη που στα 2 το ένα είναι δώρο. Και θες να πάρεις όχι 2 αλλά 22. Που έχουν φρουκτόζη αντί για κρυσταλλική ζάχαρη, στο είπα; Κάνε τα 32, θα το κάψουμε απόψε κυρ-Στέφανε. Δεν χρειάζεται να σε βγάλει ο δρόμος σου στα νότια, που σίγουρα θα σε βγάλει δηλαδή, γιατί είναι και καλοκαίρι πια. Μπορείς να πας anyway.

Ερμού 1, Βουλιαγμένη, τηλ.: 210 9671500

Φωτογραφίες: Δημήτρης Διολής