ΓΛΥΚΟ

Για τα πιο ωραία Χριστουγεννιάτικα γλυκά πρέπει σίγουρα να περάσεις από το Patisserie To Kati Allo

Μπισκότα με ζαχαρόπαστα σε απίθανα χριστουγεννιάτικα σχέδια, cupcakes και φυσικά τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά σε περιμένουν όλα στο Kati Allo στο Παλαιό Φάληρο.

Οδεύουμε ολοταχώς προς τα Χριστούγεννα και όλοι αναζητούμε τις γιορτινές πινελιές στην καθημερινότητα που θα μας κάνουν να μπούμε στο κατάλληλο mood. Αν λατρεύεις αυτή την εποχή (και τα γλυκά της φυσικά), απαραίτητη είναι για εσένα μια στάση στο Kati Allo, το ζαχαροπλαστείο του Παλαιού Φαλήρου που χρόνια τώρα μας αποδεικνύει πως ποιότητα και τεχνογνωσία είναι ο απόλυτος συνδυασμός επιτυχίας. Το Kati Allo και φέτος ντύνεται στα χριστουγεννιάτικα του και βγάζει από το εργαστήριό του γλυκά που απογειώνουν το Christmas mood.


Με μια πρώτη ματιά θα δεις τα κλασικά μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες αλλά και τις μοντέρνες παραλλαγές τους (με επικάλυψη λευκής ή bitter σοκολάτας και άλλες λαχταριστές versions). Το βλέμμα σου θα πέσει σίγουρα πάνω στα εντυπωσιακά μπισκότα
με ζαχαρόπαστα και τα ultra χριστουγεννιάτικα σχέδιά τους. Τόσο όμορφα που τα θέλεις ακόμη και για διακοσμητικά. Το ίδιο ισχύει και για τα cupcakes που στολίζονται και αυτά γιορτινά. Θα βρεις επίσης και cakepops, τη νέα τάση cake σε ξυλάκι, φυσικά και αυτά σε χριστουγεννιάτικα σχέδια. Και αυτά τα Χριστούγεννα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Kati Allo.