ΓΛΥΚΟ

Γλυκά από τον Παρλιάρο in a (taxi)beat

Θέλεις γλυκό; Εύκολο. Πιάσε το κινητό σου και μέσα σε λίγα λεπτά ο Στέλιος Παρλιάρος θα σου στείλει με ταξί την αγαπημένη σου χριστουγεννιάτικη λιχουδιά. Σήμερα και αύριο!

Αλήθεια! Την Πέμπτη (18/12) και την Παρασκευή (19/12) από τις 10.00 το πρωί ως τις 18.00 το απόγευμα μπορείς να ζητήσεις να σου φέρουν γιορταινά γλυκά με την υπογραφή του Στέλιου Παρλιοάρου και των concept stores ‘by Stelios Parliaros – sweet alchemy”: τα πιο φρέσκα μελομακάρονα και την πιο γευστική γιορτινή σοκολάτα με λαχταριστή γέμιση και άρωμα Χριστουγέννων.

Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να σηκωθείς καν από την καρέκλα ή τον καναπέ σου. Το μόνο που χριάζεται είναι να μπεις στην τελευταία έκδοση του Taxibeat και να πατήσεις το ειδικό κουμπί που φωνάζει “Θέλω Γλυκό”. Με ένα άγγιγμα μπορείς να παραγγείλεις με τον πιο πρωτότυπο τρόπο.

Η κάθε εορταστική συσκευασία περιλαμβάνει 600γρ. μελομακάρονα και μία σοκολάτα με πλούσια γέμιση και γιορτινά αρώματα. Το κόστος της κάθε συσκευασίας ανέρχεται σε €20 και περιλαμβάνει την άμεση μεταφορά στο σημείο όπου βρίσκεσαι (εντός Αθήνας) και όλες τις νόμιμες επιβαρύνσεις.

Εμείς θέλουμε γλυκό!