ΓΛΥΚΟ

H Healthy Collection της Kayak

Η Kayak μας προτείνει την Healthy Collection με έξι νέες υπέροχες γεύσεις παγωτού, τέσσερις χωρίς γλουτένη και δύο φτιαγμένες με βουβαλίσιο γάλα, που μπορούμε να απολαύσουμε χωρίς ενοχές.

Tα παγωτά με την υπογραφή Kayak δεν έχουν κανένα λόγο να αποδείξουν την αξία τους. Εδώ και χρόνια, έχουν καταφέρει να είναι σχεδόν συνώνυμα με την έννοια του “παγωτού” στο μυαλό κάθε αυθεντικού λάτρη αυτού του δροσερού καλοκαιρινού γλυκού πειρασμού. Όπως κάθε καλοκαίρι, η πρόταση της Kayak με τα παγωτά που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας είναι άκρως απολαυστική και ιδιαίτερα δελεαστική. Και μπορούμε να τα απολαύσουμε χωρίς τύψεις και δεύτερες σκέψεις.

Η Healthy Collection της Kayak εμπνεύστηκε από την παγκόσμια τάση για μια πιο ισορροπημένη διατροφή και πρεσβεύει τον υγιεινό τρόπο ζωής. Πρόκειται για έξι υπέροχες γεύσεις, φτιαγμένες πάντα με τις καλύτερες πρώτες ύλες και με τα πιο αγνά υλικά, που ικανοποιούν όλες τις προτιμήσεις. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευόμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα τους και είναι σίγουρο ότι το ίδιο θα συμβεί και σε σένα.

Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε τέσσερις λαχταριστές γεύσεις,100% gluten free: βανίλια, σοκολάτα, φράουλα και sorbet μάνγκο. Αλλά η τελική επιλογή σου δεν είναι τόσο εύκολη γιατί δίπλα σε περιμένουν άλλες δύο εξίσου εξαιρετικές γεύσεις βανίλιας και σοκολάτας, φτιαγμένες με ολόφρεσκο βουβαλίσιο γάλα, πλούσιο σε ασβέστιο, βιταμίνες και με μεγάλη αντιοξειδωτική δράση! Ποιά γεύση να πρωτοδιαλέξει κανείς;

Kayak All Day Lounge Café Γλυφάδα- I. Μεταξά 24-26 & Ζησιμοπούλου 9, Τηλ. 210 8949 130

Kayak Boutique Μύκονος- Ματογιάννια,  Τηλ. 22890 26269

Kayak Boutique at Costa Navarino

Επίσημη ιστοσελίδα
Facebook Page
Instagram
Pinterest