ΓΛΥΚΟ

Η healthy σοκολατίνα του Oh La Low θα σε ξετρελάνει

Η σοκολατίνα του Οh La Low στη Γλυφάδα είναι healthy, vegan και με λίγες θερμίδες. Με λίγα λόγια: Πάει το γλυκό σε άλλο επίπεδο.

Φωτογραφία: Ιωάννα Σκυφτού

Το Oh! La Low στην καρδιά της Γλυφάδας είναι εδώ για όλους εμάς που δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς γλυκό, αλλά ταυτόχρονα θέλουμε κάτι χαμηλά θερμιδικό και healthy. Στο μενού με τα λαχταριστά γλυκά του έρχεται πλέον να προστεθεί και η δελεαστική σοκολατίνα, κατάλληλη και για όσους είναι vegan. Τι περιέχει;

Γάλα αμυγδάλου χωρίς γλουτένη και μαύρη σοκολάτα με 70% περιεκτικότητα σε κακάο. Δεν περιλαμβάνει καθόλου ζωικά λιπαρά και γλουτένη, ωστόσο είναι πλούσια σε γεύση και ταυτόχρονα έχει υπέροχη, απαλή υφή.

Τι καλύτερο λοιπόν από το να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου γλυκό, λαμβάνοντας όλα τα ευεργετικά συστατικά της μαύρης σοκολάτας (αντιοξειδωτικά στοιχεία, βιταμίνες, φυτικές ίνες) και χωρίς να επιβαρύνεις την υγεία και τη φόρμα σου;

Το πιο καλό νέο είναι ότι έχει μόνο 220 θερμίδες, γεγονός που μας κάνει να θέλουμε να τρέξουμε στο Oh La Low και να την απολαύσουμε, χωρίς δισταγμό.