ΓΛΥΚΟ

Οι τούρτες του Little Darling Vegan Pastry είναι η γευστική έκπληξη που μας ενθουσίασε

Στο Little Darling στην Αργυρούπολη θα βρεις τις πιο ονειρεμένες, vegan (και χωρίς προσθήκη ζάχαρης) τούρτες, που μπορείς να απολαύσεις χωρίς ενοχές.

Εδώ και λίγο καιρό στην Αργυρούπολη όλοι οι vegan και λάτρεις του γλυκού έχουν ένα ιδανικό spot που δεν είναι άλλο από το Little Darling Vegan Pastry. Εκεί θα βρεις απίστευτα γλυκά χωρίς ζωικά προϊόντα, χωρίς ζάχαρη, με βιολογικές ως επί το πλείστον πρώτες ύλες. Οι τούρτες του είναι αυτές που ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά οι γεύσεις τους μάλιστα αλλάζουν σχεδόν καθημερινά.

Μπορείς να βρεις τις μοναδικές τούρτες του Little Darling σε 4 διαφορετικά μεγέθη, ανάλογα με αυτό που ψάχνεις. Αν δεν θέλεις ολόκληρη τούρτα, την παίρνεις και με το κομμάτι. Από εκεί και πέρα ξεκινάει ένα νέο γευστικό ταξίδι.

Δοκίμασε οπωσδήποτε την τούρτα με κρέμα και καφέ. Στη βάση της έχει αλεσμένο καφέ που αναμειγνύεται με διατροφική μαγιά και κρέμα φτιαγμένη από κάσιους. Το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό.

Ανάμεσα στα best sellers είναι και η τούρτα mango, με mango, lime, λάδι καρύδας και κάσιους το οποίο αλέθεται και γίνεται κρέμα.  Το καλύτερο είναι ότι δεν έχει καθόλου ζάχαρη, αφού ως γλυκαντικό χρησιμοποιείται το σιρόπι αγαύης, όπως συμβαίνει και με τα περισσότερα γλυκά του Little Darling. Αν θέλεις κάτι λιγότερο εξωτικό, υπάρχει και επιλογή με πορτοκάλι.

Πριν φύγεις το βλέμμα σου θα πέσει σίγουρα πάνω στην τούρτα με πιτάγια (dragon fruit), αφού το φούξια χρώμα της είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Επειδή μετά από όλα αυτά μπορεί να προβληματίζεσαι για το κόστος, έχουμε να σου πούμε ότι η σχέση ποιότητας και τιμής είναι ένα ακόμη από τα δυνατά χαρακτηριστικά του Little Darling και οι τιμές σχεδόν συναγωνίζονται ένα ζαχαροπλαστείο που δεν χρησιμοποιεί τόσο premium προϊόντα.

Extra tip: Πριν δοκιμάσεις, κάνε ένα instagram story την τούρτα σου, αφού η διακόσμησή της θα είναι σίγουρα εντυπωσιακή.