ΓΛΥΚΟ

Καθαρά Δευτέρα: Για νόστιμο, σιμιγδαλένιο χαλβά χωρίς ζάχαρη, πάμε στο Oh! La Low

Η Καθαρά Δευτέρα δεν είναι ποτέ Καθαρά Δευτέρα χωρίς χαλβά. Γι’ αυτό και το Oh! La Low στη Γλυφάδα ετοιμάζει σιμιγδαλένιο χαλβά σε δυο εκδοχές, χωρίς ζάχαρη!

Φωτογραφία: Ιωάννα Σκυφτού
Καθαρά Δευτέρα χωρίς χαλβά δεν γίνεται και εμείς έχουμε μια πρόταση που θα ικανοποιήσει τη λαχτάρα σου γι’ αυτόν, χωρίς να νιώθεις τύψεις.
Το Oh! La Low στη Γλυφάδα ετοιμάζει παραδοσιακό σιμιγδαλένιο χαλβά με αμύγδαλο με στέβια αντί για ζάχαρη και δύο λαχταριστές εκδοχές για να διαλέξεις (ή να δοκιμάσεις και τις δυο φυσικά).  Κλασικός και με γλάσο μαύρης σοκολάτας. Εσένα που προσέχεις, να σε ενημερώσουμε πως ο κλασικός έχει μόλις 240 θερμίδες ανά 100gr και αυτός με τη σοκολάτα 260 θερμίδες ανά 100γρμ. Τι καλύτερο;