ΓΛΥΚΟ

Tο Μιλφέιγ με παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης από το Family

Στο αγαπημένο μας σημείο στην πλατεία της Βούλας, έχουμε δοκιμάσει μερικά από τα πιο εύγεστα και πρωτότυπα γλυκά που έχει να προσφέρει ο Νότος. Αυτό το καλοκαίρι, οι γλυκές μας στιγμές γίνονται ακόμα πιο μοναδικές, με μια εκπληκτική δροσερή παραλλαγή του αγαπημένου μας μιλφέιγ.

Μόνο μια ματιά στο άψογα διακοσμημένο πιάτο του Family αρκεί για να οργιάσει η γευστική μας φαντασία. Και το καλύτερο είναι ότι όταν πραγματικά βουτήξουμε το κουτάλι μας στην κρέμα του, το αποτέλεσμα ξεπερνάει τις προσδοκίες μας.

Το μεθυστικό παγωτό από βανίλια Μαδαγασκάρης φιλοξενεί τραγανιστά χειροποίητα φύλλα μιλφέιγ και μαζί μας στέλνουν στον παράδεισο των καλοκαιρινών γλυκών απολαύσεων.

Η κρέμα από φιστίκι που αγκαλιάζει το παγωτό και οι φρέσκες φράουλες μαριναρισμένες σε χυμό από μπαχαρικά που στολίζουν το πιάτο, μοιάζουν να συμπληρώνουν ιδανικά αυτό το παζλ των διαφορετικών αρωμάτων.

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο. Το Family ούτως ή άλλως μας έχει συνηθίσει σε πετυχημένα και μοναδικά pastry παζλ που εξιτάρουν την φαντασία αλλά και τις αισθήσεις μας.

Βασ. Παύλου 74, Πλατεία Βούλας, Τηλ: 212-1043411
Facebook Page