ΓΛΥΚΟ

Οh La Low!: Το ολοκαίνουργιο κατάστημα γλυκών της Γλυφάδας

Η νέα άφιξη στη Γλυφάδα μας αποδεικνύει πως το γλυκό μπορεί να είναι healthy.

Φωτογραφίες: Ιωάννα Σκυφτού

H νέα άφιξη στην Γλυφάδα  πρεσβεύει μια νέα φιλοσοφία για το γλυκό που μας ενθουσιάζει. Οι περισσότεροι από εμάς είχαμε πάντα στο μυαλό μας το γλυκό ως κάτι ”απαγορευμένο” ανθυγιεινό και πολυθερμιδικό.

Το Οh la low έρχεται να τα ανατρέψει όλα αυτά δημιουργώντας γλυκά γευστικά, απαλλαγμένα από υψηλές θερμίδες και λίπη συνεπώς και διατροφικά ποιοτικά. Πώς το καταφέρνει; Επιλέγοντας ποιοτικές πρώτες ύλες όπως φρέσκα φρούτα και ξηρούς καρπούς, βιολογικό αλεύρι ντίνκελ, καθόλου ενισχυτικά γεύσης ή τεχνητά αρώματα. Επίσης χρησιμοποιεί στέβια αντί για ζάχαρη, σε κρυσταλλική μορφή, χωρίς χημικές προσμίξεις, με αποτέλεσμα να μην αφήνει καμία επίγευση. Πλέον, μπορείς να απολαύσεις και κλασικά γλυκά που μέχρι τώρα αποφεύγεις όπως μιλφέιγ, λαχταριστό προφιτερόλ, cheesecake, καθώς και γλυκά του κουταλιού, chutneys σε ιδιαίτερους συνδυασμούς και χειροποίητες μαρμελάδες και πιστεψέ μας είναι μόνο μερικά από αυτά που θα βρεις στο oh la low.

Για εσένα που ακολουθείς vegan διατροφή, υπάρχουν γλυκά προσαρμοσμένα στα γούστα σου (τι θα έλεγες για μια vegan και gluten free σοκολατίνα;).

Το Oh La Low έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τα γλυκά και εμείς είμαστε απόλυτα έτοιμοι για αυτό!