ΓΛΥΚΟ

Οι γλυκές αμαρτίες της Άνω Γλυφάδας

Τα 5+1 ζαχαροπλαστεία που μας προσφέρουν απλόχερα τις γλυκές αμαρτίες τους στην καρδιά της Ανω Γλυφάδας.

Όλοι μας ανεξάρτητα αν είμαστε του γλυκου ή του αλμυρού, έχουμε ανάγκη από λίγη ζάχαρη στη ζωή μας. Ακόμα κι εκείνοι που τίθενται πεισματικά υπέρ των αλμπειρών πειρασμών, έχουν τις στιγμές αδυναμίας του, όπου πρέπει οπωσδήποτε να βάλουν στο στόμα τους λίγο σοκολάτα. Για εκείνες, λοιπόν, τις στιγμές, που διασχίζεις την κεντρική λεωφόρο της Άνω Γλυφάδας και θέλεις απεγνωσμένα να σβήσεις την λαχτάρα σου για γλυκό, σου συγκεντρώσαμε την παρακάτω λίστα με τις απαραίτητες στάσεις που πρέπει να κάνεις.

Ρενιέρης

Στον Ρενιέρη θα μπορούσες να κάνεις στάση για να ικανοποίησεις όλες σου τις ορέξεις, γλυκές και αλμυρές. Επειδή όμως σήμερα επικεντρωνόμαστε στις στιγμές εκείνες που ο οργανισμός σου ζητάει απεγνωσμένα λίγη ζάχαρη, ότι κι αν διαλέξεις από τον ξακουστό Ρενιέρη δεν θα σε απογοητεύσει. Δοκίμασε τα muffins, τα το παγωτό ακόμα και μέσα στο καταχείμωνο, τα μακαρόνς, τις πάστες σοκολάτας . Κάτι μας λέει ότι θα φύγεις από το Ρενιέρη με παραγεμισμένη τη σακούλα σου.

Γούναρη 39 και Κων/νου Αθανάτου 1
Τηλ.: 210- 9603541

Max Perry

Τα Max Perry όταν άνοιξαν στην Γούναρη μας έβγαλαν από τη δύσκολη θέση να ανεβαίνουμε μέχρι τα Βόρεια για να πάρουμε το λαχταριστό του γεμιστό τσουρέκι. Μια βόλτα στο εσωτερικό του καταστήματος θα δυσκολέψει τη ζωή σου αφού οι γλυκοί πειρασμοί – όπως τα μπισκοτάκια και οι πάστες του- είναι πάρα πολύ για να φύγεις μόνο με ένα τσουρέκι σοκολάτα.

Γούναρη 88
Τηλ.:210- 9640390

Leonidas Pralines

Όσα χρόνια κι αν περάσουν τα Leonidas θα μένουν πάντα στην καρδιά μας και θα είναι συνώνυμα της ποιότητας και της σοκολάτας. Ότι κι αν προτιμήσεις να σου τυλίξουν στο χρυσό κουτάκι δεν θα σε αφήσει αδιάφορο, αλλά έτσι και δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ τα σοκολατάκια gianduja, έχεις παραλείψει μεγάλο κεφάλαιο στο κεφάλαιο «σοκολάτα» και πρέπει να το διορθώσεις με την πρώτη ευκαιρία.

Γούναρη 45
Τηλ.: 210-9635515

Μίλκα

Ένα από τα πιο παλιά ζαχαροπλαστεία της Άνω Γλυφάδας που έχει καταφέρει να κρατάει ακόμα τα σκήπτρα ενός από τα πιο σεβαστά και “νόστιμα” της περιοχής. Τα βουτήματα του και τα μπισκοτάκια του έχουν παράδοση στα σπίτια μας, τα περισσότερα κεράσματα σε γιορτές και γενέθλια έχουν την υπογραφή του κ. Μίλκα και οι παραδοσιακές πάστες του μας υπενθυμίζουν την σημασία των αγνών υλικών και της ποιότητας στη ζαχαροπλαστική.

Γούναρη 86
Τηλ.: 210-9640224 , 210-8946129