ΓΛΥΚΟ

Το παγωτό Amadeus από τη Μια Γλυκιά Ιστορία

Με έμπνευση από την Αυστρία, το παγωτό με γεύση πικραμύγδαλο από το όμορφο παγωτατζίδικο του Π. Φαλήρου, μας κάνει δώρο ένα δροσερό ταξίδι στην πατρίδα του Μότσαρντ.

Αν είχες την ευκαιρία να ταξιδέψεις στην Αυστρία – και ειδικότερα στην γενέτειρα του Μότσαρντ, το Σάλτσμπουργκ- θα είχες σίγουρα δοκιμάσει τα διάσημα σοκολατάκια Mozartkugel, με γέμιση λικέρ πικραμύγδαλου. Αυτή την ιδιαίτερη και μεθυστική γεύση, θέλησε να τιμήσει η ομάδα της Μιας Γλυκιάς Ιστορίας, μεταμορφώνοντάς την σε παγωτό!

Το απολαυστικό παγωτό Amadeus με γεύση πικραμύγδαλο, θα σε κερδίσει με την πρώτη κουταλιά, ειδικά αν είσαι λάτρης των ξεχωριστών γεύσεων και της πλούσιας σοκολάτας. Είναι 100% χειροποίητο και σερβίρεται με καβουρδισμένα κομματάκια από φιστίκι Σικελίας και χειροποίητο, βελούδινο σιρόπι από bitter σοκολάτα Βελγίου.

Αυτή η ολοκληρωμένη και άκρως δελεαστική πρόταση παγωτού, είναι τόσο πρωτότυπη και αυθεντική που είναι σίγουρο ότι δεν θα την συναντήσεις πουθενά αλλού, παρά μόνο στη Μια Γλυκιά Ιστορία. Με μια βόλτα στο Π. Φάληρο, μπορείς να την κάνεις δική σου!

Ναυσικάς 66, Πλατεία Ντάβαρη, Π. Φάληρο
Τηλ. 210 9812270

Επίσημο Site
Facebook Page