ΓΛΥΚΟ

Το παγωτό Cioccolato al Peperoncino από το Choco Latte Milano

Η σοκολατένια εμπειρία με peperoncino και κανέλα της αυθεντικής gelateria του Αλίμου είναι ο νέος σου δροσερός εθισμός.

Είναι πλέον κοινό μυστικό, ότι αν αναζητείς ένα γνήσιο ιταλικό gelato στα νότια προάστια, από τα πρώτα μέρη που θα σου έρθουν στο μυαλό είναι το Choco Latte Milano στον Άλιμο. Ίσως επειδή εκεί το παγωτό είναι ακριβώς όπως πρέπει: φρέσκο, βελούδινο, κρεμώδες και εθιστικό!

Ότι κι αν σου κάνει κλικ από την βιτρίνα του Choco Latte Milano να ξέρεις ότι θα το γευτείς στην ολότητα του, με όλα τα αρώματα και την αυθεντική του γεύση. Κι αυτό γιατί η βασική φιλοσοφία του μαγαζιού είναι ότι δεν χρησιμοποιούν ποτέ χρωστικές και αρωματικές ουσίες, αλλά προσδίδουν μοναδική γεύση στα παγωτά τους με την πραγματική πρώτη ύλη και όχι με υποκατάστατα.

Μια κουταλιά μόνο από το παγωτό σοκολάτα με πιπεριές peperoncino και κανέλα, θα σε πείσει ότι δεν είναι άδικα ένα από τα best sellers παγωτά του. Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία που σου αφήνει τρεις εντελώς διαφορετικές γεύσεις σε τρεις διαφορετικές στιγμές! Με το που θα βάλεις στο στόμα σου την πρώτη κουταλιά, θα νιώσεις την λαχταριστή και πλούσια γεύση της σοκολάτας. Μετά από λίγο θα αρχίσει να αναδύεται το άρωμα της κανέλλας, ενώ μόλις αρχίσει να κατεβαίνει στο λαιμό σου, θα “καείς” γλυκά από τις μυρωδιές του peperoncino.

Ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία που θα σε σκλαβώσει αν είσαι λάτρης της σοκολάτας αλλά κι αν αναζητείς κάτι πρωτότυπο, πέρα από τις κλασικές και τετριμμένες γευστικές επιλογές.

Aλίμου 53, Άλιμος, 21 3023 1660
Facebook Page