ΓΛΥΚΟ

Το Παγωτό Φιστικοβούτυρο των Zuccherino

To καλοκαίρι μας υποδέχεται προσφέροντας μας το απολαυστικό παγωτό με γεύση φιστικοβούτυρο από τα Zuccherino.

Η μεγαλύτερη πρόκληση που μπορεί να συναντήσει ένας φανατικός θαυμαστής του παγωτού είναι να πρέπει να διαλέξει μια και μοναδική γεύση από τα ζαχαροπλαστεία Ζuccherino. Εδώ και 29 χρόνια, μας προσφέρουν απλόχερα τους γλυκούς πειρασμούς τους και η παράδοση τους στο παγωτό είναι γνωστή στα νότια προάστια – και όχι μόνο.

Το άκρως απολαυστικό παγωτό, που δημιούργησαν οι Zuccherino Gelato Masters, με γεύση φιστικοβούτυρο είναι ο δροσερός πρωταγωνιστής του φετινού καλοκαιριού – και έδωσε μάχη με πολλές γεύσεις για να ανέβει στην κορυφή. Το αυθεντικό φιστίκι Αράπικο συνδυάζεται εξαιρετικά με την πλούσια χειροποίητη πραλίνα φιστικοβούτυρο και το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο απολαυστικό από όσο φαντάζεστε. Όπως όλα τα παγωτά των Zuccherino,  έτσι και αυτό είναι φτιαγμένο από ελληνικό φρέσκο γάλα και αγνά υλικά πρώτης ποιότητας.

Και το καλύτερο; Απολαύστε το χωρίς ενοχές, διότι το φιστικοβούτυρο – εκτός από πεντανόστιμο και απαλλαγμένο από γλουτένη– είναι πολύ θρεπτικό και δυναμωτικό για τον οργανισμό σας.

Πρωτέως & Σειρήνων 48, Π.Φάληρο Τηλ. 210 98 45 238, 210 98 30 869

Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων, Π.Φάληρο Τηλ. 210 98 30 049

2ας Μαΐου 12, Πλατεία Ν.Σμύρνης Τηλ. 210 93 57 590

Επίσημη Ιστοσελίδα