ΓΛΥΚΟ

To Παγωτό Καϊμάκι από το Μαλεμπί

Το πολίτικο ζαχαροπλαστείο της Γούναρη αν και μετράει λίγα χρόνια παρουσίας, έχει καταφέρει να αποδείξει από την πρώτη στιγμή την αξία του σε ότι αφορά τις γνήσιες πολίτικες γεύσεις.

Είναι σίγουρο ότι κάθε πολίτικο ζαχαροπλαστείο που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει στη συλλογή του ένα γνήσιο παγωτό καϊμάκι. Το Μαλεμπί, αυτή η μικρή και όμορφη όαση γλυκών στην καρδιά της Άνω Γλυφάδας, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι μας προσφέρει ένα από τα πιο “δυνατά” καϊμάκια της πόλης.

Το πλούσιο καϊμάκι από το Μαλεμπί είναι 100% χειροποίητο- όπως όλα τα προϊόντα του- και βασίζεται σε αυθεντική πολίτικη συνταγή. Είναι φτιαγμένο με πρόβειο γάλα, σαλέπι και κανέλα και δεν περιέχει μέσα μαστίχα- όπως πολλές εκδοχές του συγκεκριμένου παγωτού που θα βρεις σε άλλα ζαχαροπλαστεία. H πρόταση μας αυτή που βλέπεις στην φωτογραφία: παγωτό καϊμάκι με βύσσινο!

Ειδικά αν είσαι λάτρης του συγκεκριμένου παγωτού, δοκίμασε μια μόνο κουταλιά και είναι σίγουρο ότι ειδικά τώρα το καλοκαίρι θα έχεις έναν ακόμα λόγο για να επισκεφτείς το Μαλεμπί.

Δημητρίου Γούναρη 172, Άνω Γλυφάδα, Τηλ.216 7001922,
Facebook Page