ΓΛΥΚΟ

To Παγωτό Μωσαϊκό του Waffle House

To αγαπημένο μας Waffle House στη Βουλιαγμένη μπορεί να μας προσφέρει άπειρες γεύσεις και να γεμίσει τον “παράδεισο” των καλοκαιρινών γλυκών. Όμως αυτή τη φορά έπρεπε να διαλέξουμε μονάχα μια γεύση. Και αυτή είναι το μοναδικό παγωτό μωσαϊκό.

Η αλήθεια είναι ότι το να διαλέξεις μια και μόνο γεύση παγωτού από το Waffle House είναι ένα πάρα πολυ δύσκολο task. Το ίδιο ακριβώς παθαίνουμε κάθε φορά που βρισκόμαστε μπροστά στην βιτρίνα του και πρέπει να αποφασίσουμε με ποιο από όλα τα λαχταριστά παγωτά να συνοδέψουμε την βάφλα μας.

Το παγωτό μωσαϊκό επιλέχθηκε γιατί έχει γίνει ένα από τα συνώνυμα του Waffle House, είναι από τις πρώτες πρωτότυπες και ιδιαίτερες γεύσεις που μπήκαν πρώτες στον κατάλογό του και επειδή πολύ απλά είναι φανταστικό.

Εκείνοι που λατρεύουν το παραδοσιακό μωσαϊκό θα ξετρελαθούν αν δεν το έχουν δοκιμάσει. Πρόκειται για μια αυθεντική παραλλαγή  του γλυκού σε παγωμένη μορφή, με το μπισκότο του ειδικά φτιαγμένο για να δένει στη συνταγή και λικέρ Tia Maria. Μην σκεφτείς καν να ρωτήσεις αν είναι φρέσκο και χειροποίητο, κάτι τέτοιο θεωρείται αυτονόητο σε ότι αφορά τα παγωτά του Waffle House.

Δοκίμασε το σκέτο ή μαζί με τη βάφλα σου. Όπως και να έχει, κερδισμένος θα είσαι.

Λ. Ποσειδώνος 17, Boυλιαγμένη, Tηλ: 210 8961227
Facebook Page