ΓΛΥΚΟ

Το παγωτό του μήνα

Όταν το Kayak προτείνει πρέπει να ακούσεις… Η γευστική πρόταση, την οποία μπορείς να βρεις στο Kayak All Day Lounge στη Γλυφάδα, είναι η Βανίλια Μαγαδασκάρης.

Ο Μάρτιος είναι ο πρώτος μήνας της Άνοιξης. Προπομπός του καλοκαιριού. Το μυαλό ξεκινάει με σχέδια για τις διακοπές. Και ποιος καλύτερος προορισμός από την Μαγαδασκάρη;

Το συγκεκριμένο παγωτό περιέχει αυθεντικούς καρπούς φυσικής βανίλιας Μαγαδασκάρης.Πρόκειται για απόλυτα φυσική πρώτη ύλη η οποία παράγεται στη Μαδαγασκάρη και δίνει πλούσια γεύση στο τελικό προϊόν. Η επεξεργασία της γίνεται με φυσικό τρόπο από την Kayak, προκειμένου να αναδυθούν όλα τα Ένα παγωτό Kayak δεν είναι μόνο απόλαυση. Είναι υγιεινή διατροφική συνήθεια. Φρέσκο γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος και τα οφέλη της βανίλιας Μαδαγασκάρης συμπληρώνουν ένα πραγματικά απολαυστικό και υγιεινό παγωτό.

Η βανίλια Μαδαγασκάρης είναι πλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β και σε μαγνήσιο, τα οποία βελτιώνουν την πνευματική διαύγεια και μνήμη. Το αυξημένο περιεχόμενο της βανίλιας σε μαγγάνιο και χαλκό συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της υγείας των οστών και των μυών, καθώς επίσης και ενισχύει την αντιοξειδωτική άμυνα του οργανισμού.