ΓΛΥΚΟ

Patisserie To Kati Allo: Τα γλυκά που πρέπει να δοκιμάσεις φέτος το Πάσχα

Με μια μεγάλη ποικιλία σε κλασικά, πιο gourmet και vegan γλυκά, το Patisserie To Kati Allo στο Φάληρο είναι πανέτοιμο για το φετινό Πάσχα.

Αν νομίζεις πως τα Πασχαλινά γλυκά περιορίζονται μόνο σε σοκολατένια αυγά, τότε το Kati Allo, το ζαχαροπλαστείο του Παλαιού Φαλήρου που πολλάκις μας έχει ενθουσιάσει με τις δημιουργίες του, έρχεται να σε διαψεύσει κατηγορηματικά.

Φυσικά θα βρεις και κλασικές επιλογές, όπως το Πασχαλινό αυγό (με σοκολάτα υγείας, γάλακτος, ακόμη και oreo), το οποίο θα είναι διακοσμημένο με σχέδια φτιαγμένα από ζαχαρόπαστα, ενώ θα αντικρίσεις πολλές ακόμη ιδιαίτερες επιλογές που θα σε κάνουν να μην ξέρεις τι να πρωτοπάρεις. Ποιες είναι αυτές; Σοκολατάκια πραλίνας σε χαριτωμένα πασχαλινά σχέδια, παιχνιδιάρικα cupcakes και cakepops διακοσμημένα ειδικά για το Πάσχα, αλλά και ακόμη πιο ιδιαίτερα γλυκά όπως το Colomba di Pasqua, ιταλική συνταγή – το panettoneτου Πάσχα θα μπορούσε να πει κανείς, αφράτο και γευστικό όσο δεν φαντάζεσαι. Και σε αυτά φυσικά δεν θα περιοριστείς σε μια επιλογή, αφού εκτός του κλασικού, θα βρεις και με λαχταριστές γεμίσεις όπως κρέμα πορτοκάλι και με λεμόνι. Όποιο και να διαλέξεις θα είναι διακοσμημένο με αμύγδαλο και θα τυλίγεται σε μια υπέροχη συσκευασία για να το κάνεις δώρο στους αγαπημένους σου.

Θα βρεις επίσης ένα πιο gourmet σοκολατένιο αυγό, εκτός από το κλασικό, γάλακτος ή υγείας, με φουντούκι, αλλά και νηστίσιμες, vegan επιλογές όπως σκαλτσουνάκια, καταϊφάκια, σαραγλάκια, ροξάκια (το σιροπιαστό γλυκό με την πλούσια σοκολατένια γεύση), αλλά και vegan τούρτες. Διαλέγεις και παίρνεις!