ΓΛΥΚΟ

Στο Patisserie Kati Allo θα βρεις τις ωραιότερες custom made τούρτες με ζαχαρόπαστα

Το ζαχαροπλαστείο του Παλαιού Φαλήρου φτιάχνει τις πιο εντυπωσιακές τούρτες με ζαχαρόπαστα κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου.

Φιγούρες, απίθανα σχέδια και χρώματα και ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους σου, μπορούν να αποτυπωθούν πάνω στην τούρτα σου. Το Kati allo είναι το ζαχαροπλαστείο που ξέρει να κάνει θαύματα πάνω στις τούρτες που μοιάζουν σα να έχουν βγει από ταινία. Η ζαχαρόπαστα μεταμορφώνεται με ένα μαγικό τρόπο σε όλα τα αγαπημένα μας σχέδια, δημιουργώντας μια εικόνα τόσο εντυπωσιακή που θα κάνει τους πάντες να σε ρωτούν από πού πήρες την τούρτα.

Όμως η γευστική εμπειρία της τούρτας του Kati Allo φυσικά δεν εξαντλείται στην εμφάνιση. Κόβωντας το πρώτο κομμάτι θα δεις λαχταριστές γεμίσεις που αμέσως θα λιγουρευτείς. Εμείς ξεχωρίσαμε μερικές όπως η red velvet με εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα και κρέμα τυριού, η γεύση carrot cake και η lemon pie με απαλή κρέμα λεμονιού. Για τους μικρούς μας φίλους που λατρεύουν τη σοκολάτα, ιδανική είναι η γεύση κέικ με πραλίνα (και γιατί όχι και για εμάς τους μεγάλους).

Μπορείς να πάρεις ιδέες από τον πλούσιο κατάλογο με τις δημιουργίες τους που μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης ή να εξηγήσεις πώς ακριβώς θέλεις να φτιάξεις την τούρτα σου για να ξεχωρίσεις σε οποιαδήποτε περίσταση της ζωής σου. Για να εντυπωσιάσει και η γεύση της, επίλεξε την γέμιση που ταιριάζει στα γούστα σου και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σε ανταμείψει, αφού ποιότητα πρώτων υλών και πολύχρονη εμπειρία είναι η συνταγή της επιτυχίας του Kati Allo.

Extra info: Σε παρόμοια λογική μπορείς να βρεις και λαχταριστά cupcakes σε απίθανα σχέδια