ΓΛΥΚΟ

Τα γιορτινά γλυκίσματα του Captain’s Bakery είναι πεντανόστιμα

Όταν τα στολίδια τρώγονται, τότε σίγουρα κάτι έχει πάει εξαιρετικά καλά στο φετινό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Χάρη στο Captain’s Bakery στον Άλιμο.

Ο chef patissier του Captain’s Bakery ετοιμάζει τις πιο ευφάνταστες αλλά και κλασικά αγαπημένες γλυκές επιλογές. Όπως τα μελομακάρονα, τραγανά και μελωμένα την ίδια στιγμή, τα οποία κυκλοφορούν και σε γεύση σοκολάτας bitter, τους αφράτους κουραμπιέδες και τις παραδοσιακές δίπλες. Το πανετόνε, ακολουθώντας την αυθεντική ιταλική συνταγή, κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές, μία με πορτοκάλι, κίτρο και αμύγδαλο όπως επίσης και με βελγική σοκολάτα και σταφίδες βουτηγμένες επί 24 ώρες στο Grand Marnier.

Ιδανική για δώρο σε φίλους, συγγενείς και φυσικά, στον εαυτό σου, είναι και η Mont Blanc κάστανο η οποία στην οποία έχουν φτιάξει με φραγκοστάφυλο. Φαντάσου τη μους λευκής σοκολάτας να μπλέκεται με κάστανo κομποτέ, τάρτα κάστανο και αφράτο κέικ με κομμάτια κάστανου.

Υπέροχη και η τούρτα sabayon με μους μανταρίνι και μπισκουί σοκολάτας (ένα πιο εκλεπτυσμένο παντεσπάνι) με κουλί από κόκκινο βατόμουρο και κόκκινες πιπεριές, αλλά και ο κορμός Red velvet με Cream cheese και βατόμουρο που θα στολίσει το εορταστικό τραπέζι. Μια διαφορετική εκδοχή του κορμού είναι και το Streusel amarena cherry, που «κρύβει» μέσα του κρέμα, κομμάτια αμαρένας και κουλί cherry, ενώ είναι ταυτόχρονα επικαλυμμένος με μπισκότο.

Η τούρτα τριλογία σοκολάτας με μους λευκή, bitter και γάλακτος σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου θα είναι η πιο απολαυστική αμαρτία της χρονιάς.