ΓΛΥΚΟ

Τα Sorbet Sticks του Kazarte

Η εντελώς νέα και πρωτοπόρα στο είδος της, τάση των παγωτών των νοτίων προαστίων, ήρθε κοντά σου μέσω  Kazarte. Τα πολύχρωμα sorbet sticks που αντικρίζεις με το που θα μπεις στο μαγαζί, θα είναι στην πραγματικότητα ό,τι ακριβώς έψαχνες χωρίς να το ξέρεις. 

Ιδανικά για πριν την παραλία, ιδανικά και για μετά το μεσημεριανό σου. Αυτά τα sorbet sticks από φρούτα και τσάι είναι εκεί για όλους εμάς που ψάχναμε αυτό το πιο light sorbet παγωτό, μα δε το βρίσκαμε. Είναι εύκολα, γρήγορα και δροσερά.
 
Μπορείς να το πάρεις μαζί σου στον δρόμο μα και να τα προσφέρεις σε κάποιο από τα κυριακάτικα BBQs του καλοκαιριού στα νότια προάστια. Εμείς σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τα δοκιμάσεις μαζί με λιωμένη σοκολάτα. Το συνιστούν οι πιο γνωστοί καλοφαγάδες του νότου, να τους ακούς. 
 
Ο Άλκης Τσαμπαρλίδης ήταν αυτός που είχε την έμπνευση αυτών των εκπληκτικών sorbet sticks από τσάι του Kazarte. Ήθελε να δώσει στην βιτρίνα περισσότερο χρώμα και ταυτόχρονα να δοκιμάσει να παρουσιάσει κάτι νέο στον κόσμο των παγωτών των νοτίων. Έτσι, πειραματίστηκε με το πως θα ήταν γευστικά, αν τα sorbet ήταν σε sticks και αν εκτός από φρούτα είχαν και γεύσεις από τσάι.
 
Το αποτέλεσμα είναι ένα μεγαλείο. Τα αρώματα του αγαπημένου σου τσαγιού, τώρα μεταφέρονται σε μια δροσερή βιτρίνα γεμάτη κόκκινα, κίτρινα, μπλε και πράσινα χρώματα, με τέτοιο τρόπο που σε προκαλούν να τα δοκιμάσεις. 

Kazarte, Αρτέμιδος 51, Γλυφάδα, Τηλ. 210 8956289