ΓΛΥΚΟ

Το γλυκό με βελούδινη κρέμα και φράουλες του Oh! La Low για την 25η Μαρτίου

Η ανάλαφρη και βελούδινη παραλλαγή του γλυκού Strawberry Fraisier και τρία ακόμη γλυκά που φτιάχνει το Oh! La Low για να μας δροσίσει μετά το μπακαλιάρο – σκορδαλιά της 25ης Μαρτίου.

Φωτογραφία: Ιωάννα Σκυφτού

Η μέρα του μπακαλιάρου και της σκορδαλιάς πλησιάζει και σίγουρα, μετά από αυτά θα χρειαστούμε ένα γλυκό γευστικό, που ταυτόχρονα θα δροσίσει τον ουρανίσκο μας.

Γι΄’ αυτό έχει μεριμνήσει το Oh! La Low στη Γλυφάδα που φτιάχνει γλυκά ακόμη πιο ανάλαφρα και κρεμώδη για τη μέρα εκείνη.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, θα βρεις την παραλλαγή του γλυκού Strawberry Fraisier, που κλέβει την παράσταση με βελούδινη κρέμα patisserie σε μπολ, μυρωδάτες φράουλες και κομματάκια από παντεσπάνι βανίλιας, χωρίς γλουτένη. Εναλλακτικά, μπορείς να δοκιμάσεις την πεντανόστιμη- τόσο γλυκιά όσο πρέπει- lemon pie με τέλεια κρέμα λεμονιού και τραγανή βάση από αλεύρι ντίνκελ, την ανάμεικτη και gluten free βανίλια Μαδαγασκάρης με σοκολάτα, τον σιμιγδαλένιο χαλβά χωρίς ζάχαρη, και την λαχταριστή τάρτα φράουλα με βάση από αλεύρι ντίνκελ, επίσης.

Μην ξεχνάς πως όλα τα γλυκά του Oh! La low είναι με μειωμένες θερμίδες και χαμηλών λιπαρών.