ΓΕΥΣΗ

Το IceRoll ανεβαίνει στο Χαλάνδρι και παρουσιάζει δύο νέες λαχταριστές γεύσεις

Το αγαπημένο μας ολόφρεσκο παγωτό που ξεκίνησε από τα νότια και επεκτάθηκε σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, ανεβαίνει και στα βόρεια προάστια. Το IceRoll, είναι η νέα άφιξη που έρχεται να δροσίσει το καλοκαίρι μας και στο Χαλάνδρι.

Μετά την απόλυτη επιτυχία του σε όλη τα άλλα spots πανελλαδικά (Γλυφάδα, Μοναστηράκι και Ρόδο), το iceroll συνεχίζει δυναμικά το success story του, δημιουργώντας άμεσα, μέσα στο μήνα, ένα ακόμη κατάστημα στο Χαλάνδρι για να δείξει και στους… Βόρειους της Αττικής ότι όταν μιλάμε για iceroll δεν μιλάμε απλά για ένα παγωτό, αλλά για μια γευστική υπερπαραγωγή, που δημιουργείται τη στιγμή που θα φτάσεις, μπροστά στα μάτια σου.

Η ασταμάτητη ομάδα του IceRoll, δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει και συνεχίζει τη δημιουργική πορεία της προσθέτοντας στον κατάλογο δύο νέες γεύσεις που υπόσχονται πρωτόγνωρες γευστικές εμπειρίες.

Red VelvetΗ αγαπημένη μας εξωτική red velvet μπαίνει μέσα στο φρέσκο παγωτό του iceroll και σου προσφέρει ό,τι λαχταρά ο ουρανίσκος σου. Με βάση το φρέσκο γάλα και τη βανίλια, προστίθεται το τυρί κρέμα, απαραίτητο συστατικό της redvelvet, ενώ περιέχει κανονικό κομμάτι redvelvetκαι ένα ακόμη για topping.

Carrot Cake: Στη βάση του μοναδικού iceroll παγωτού προστίθενται η κρέμα τυριού και η κανέλα, σε συνδυασμό με τα κομμάτια του λαχταριστού carrot cake, τόσο στο εσωτερικό, όσο και πάνω στο παγωτό.

Τι νέες γεύσεις υπογράφει για μια ακόμη φορά ο μοναδικός στο είδος του pastry chef, Διονύσης Αλέρτας, δημιουργώντας ένα ακόμη γλυκό θαύμα, για τον κατάλογο του iceroll. Αν και εσύ ανυπομονείς να τις δοκιμάσεις όπως εμείς, σπεύσε σε κάποιο από τα καταστήματα IceRoll, προσεχώς και στο Χαλάνδρι, οπότε, stay tuned!