ΓΛΥΚΟ

To IceRoll γιορτάζει τα δύο χρόνια του με μια καυστική καμπάνια

Υπάρχουν δύο πράγματα στα οποία η ομάδα του IceRoll δεν παίζεται: Το αληθινά νόστιμο παγωτό που φτιάχνεται μπροστά στα μάτια σου και τα έξυπνα διαφημιστικά spots.

Με καταστήματα ήδη σε Γλυφάδα, Μοναστηράκι, Ρόδο και Λάρισα, το IceRoll μπορεί να θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα επιχειρηματικά success stories των νοτίων προαστίων (αφού όλα ξεκίνησαν από την πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα), ωστόσο αυτόν τον Σεπτέμβριο γιορτάζει τα δεύτερα μόλις γενέθλιά του.

Σε αυτά τα δύο χρόνια, μας έχει μυήσει (και εθίσει) στο πραγματικά handmade παγωτό του, ενώ δεν σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα ανανεώνοντας συνέχεια τον κατάλογό του. Παράλληλα, μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερα ευρηματικές διαφημιστικές καμπάνιες. Και, για ακόμα μία φορά, προκαλεί αίσθηση με ένα καλογυρισμένο και καυστικό βίντεο.

Το μήνυμά του: «Για ό,τι κι αν κάνεις, πάντα υπάρχει ο εύκολος τρόπος. Για να προσφέρεις όμως το καλύτερο, θέλει Τέχνη».

IceRoll | 2 Years Anniversary

Θέλει τέχνη να είσαι αυθεντικόςΚαι αγάπη για να συνεχίζεις.Σας ευχαριστούμε που 2 χρόνια τώρα, είστε μαζί μας σε αυτό το υπέροχο ταξίδι! <3Τα καλύτερα έρχονται!(Σύντομα 😉)#IceRoll #IceRollGR #2YearsAnniversary#Glyfada #Monastiraki #Larissa #Rhodes

Geplaatst door IceRoll op Woensdag 11 september 2019

 

Υ.Γ.: Κλείνοντας δύο χρόνια γευστικής δημιουργίας, το IceRoll ετοιμάζεται πυρετωδώς για έναν ακόμα απολαυστικό χειμώνα. Ο ήδη πλούσιος κατάλογος θα προσφέρει σύντομα ακόμα περισσότερες επιλογές, με αλλά και χωρίς παγωτό!

Ακολούθησέ τους στο facebook και στο Instagram όπου πάντα ανακοινώνονταν τα νέα τους ή απλώς συντονίσου στο Nou-Pou, που φυσικά θα έχει πρώτο τη γλυκιά ανταπόκριση.