ΓΕΥΣΗ

Godmama’s Yard, μια μονοκατοικία στο Περιστέρι μεταμορφώθηκε σε ένα προσεγμένο all day bar

Μια φωτογραφία της κυρίας Πόπης που έζησε στη συγκεκριμένη μονοκατοικία στάθηκε η αφορμή να φτιαχτεί όλο το concept του μαγαζιού προσελκύοντας κόσμο από κάθε γειτονιά της Αθήνας.

Ένα παλιό σπίτι στο Περιστέρι με μια μεγάλη αυλή μεταμορφώθηκε ολοκληρωτικά και έγινε ένα γουστόζικο all day café- bar.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα 6 ατόμων αναζητούσε ένα χώρο για να φτιάξει ένα all day μαγαζί. Μια φωτογραφία της παλιάς ιδιοκτήτριας της μονοκατοικίας της κυρίας Πόπης, μιας κοσμοπολίτισσας γυναίκα της καλής κοινωνίας που είχε αναλάβει να μαθαίνει καλούς τρόπους στο Hilton έγινε η έμπνευση για να στηθεί όλο το concept του μαγαζιού που η φήμη του βγήκε σύντομα εκτός περιοχής. Η ίδια δεν είχε αποκτήσει ποτέ παιδιά και όταν έφυγε από τη ζωή άφησε το οίκημα στα βαφτιστήρια της έτσι το all day café- bar πήρε το όνομα Godmama’s Yard.

Από νωρίς το πρωί σ΄ ένα πολύ ιδιαίτερο και χαρούμενο χώρο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας (εξειδικεύεται στους μονοποικιλιακούς από την Αιθιοπία και τη Βραζιλία), ζεστά ροφήματα συνδυάζοντας τα με επιλογές από το μενού. Αν σας αρέσουν τα αυγά οι επιλογές είναι πολλές ομελέτα, benedict, croquet Madame, όπως και τα pancakes που φτιάχνονται αλμυρά και γλυκά. Από τα best seller είναι το Breakfast Basket το αγγλικό πρωινό που είναι για δύο άτομα.

Στον κατάλογο θα βρείτε προτάσεις για να συνοδέψετε το ποτό σας από pizza, σαλάτες και burgers.

Στο Godmama’s Yard υπάρχει μια ενημερωμένη λίστα με cocktails –εκτός από τα βασικά θα βρείτε λίστα με cocktails που φτιάχνονται αποκλειστικά στο μαγαζί, ενώ ποτά και μπύρες συμπληρώνουν τον κατάλογο των αλκοολούχων.

Αν θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και να απολαύσετε το φαγητό ή το ποτό σας σε μια όμορφη αυλή οι δρόμοι οδηγούν στο «σπίτι της νονάς».

Info: Βασ. Αλεξάνδρου 98, Περιστέρι Τηλ. 210-5718393