ΓΕΥΣΗ

Η βάφλα σε χωνάκι του Bufala Gelato

Το Nou-Pou.gr διαλέγει και προτείνει μια γευστική εμμονή από τα νότια προάστια. Γιατί, αν δεν ξέρεις να φας ή να πιεις στην περιοχή σου, τότε καλύτερα να μετακομίσεις.

Η εμμονή: Coned Waffle στα αγγλικά, βάφλα σε χωνάκι (στο χέρι δηλαδή) με νουτέλα, σοκολάτα που δεν λιώνει, που λιώνει, που κάθεται και γενικώς με πράγματα και θάματα πάνω της. 

Γιατί: Κυρίως επειδή σου δίνει τη δυνατότητα να γευτείς μια εξαιρετική βάφλα με πολύ απλό και γρήγορο τρόπο. Δεν χρειάζεται να καθίσεις, την παίρνεις μαζί σου βόλτα στα μαγαζιά, έχεις και ένα κουταλάκι για να μη λερωθείς και είσαι άνετος. Όμως, δεν είναι μόνο πρακτική. Η αφράτη ζύμη της είναι το κάτι άλλο και ο συνδυασμός της με βουβαλίσιου γάλα παγωτό το οποίο πρεσβεύει το Bufala Gelato και μια γεμάτη κουταλιά νουτέλα, σε κάνει να ξεχνάς όλα τα άγχη σου. 

Πού θα τη βρεις: Στο Bufala Gelato στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα. Για την ακρίβεια Αρτέμιδος 1. Πρόσεχε την ώρα και τη μέρα που θα πας γιατί μπορεί να πετύχεις ουρά 10 ατόμων. Κάνε υπομονή όμως, το service είναι γρήγορο και αξίζει τον κόπο.