ΓΕΥΣΗ

H Nespresso επιβραβεύει την αγάπη για τον εξαιρετικό καφέ με το πρόγραμμα Nespresso & You

Η Nespresso έχοντας ως σημείο αναφοράς τα μέλη της και την ικανοποίηση τους, παρουσιάζει το πρόγραμμα επιβράβευσης, Nespresso & You.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αφορά όλους τους πελάτες Nespresso, παλιούς και νέους. Από την πρώτη στιγμή που ο καταναλωτής πραγματοποιεί την πρώτη του αγορά καφέ γίνεται μέλος σε ένα πρόγραμμα που τον επιβραβεύει χρόνο με το χρόνο, καθώς θα κατακτά διαφορετικές βαθμίδες.

Το Nespresso & You αποτελείται από τρεις διαφορετικές βαθμίδες, την Connoisseur, την Expert και την Ambassador, οι οποίες ορίζονται ανάλογα με το διάστημα που οι λάτρεις του καφέ είναι μέλη της Nespresso ή με την κατανάλωση καφέ μέσα σε ένα έτος. Όσο ο καταναλωτής ανεβαίνει βαθμίδα, έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει έναν αυξημένο αριθμό προνομίων, όπως εκπτώσεις σε μηχανές, αξεσουάρ μέχρι αποκλειστική πρόσβαση σε limited edition καφέ και εμπειρίες σε συνεργαζόμενες εταιρείες.

Εάν θέλετε να απογειώσετε την εμπειρία Nespresso, και να ενημερωθείτε για τα προνόμια του Nespresso & You , μπορείτε να επισκεφθείτε μία Νespresso boutique, να καλέσετε το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης ή να επισκεφθείτε την σελίδα της Nespresso online http://www.nespresso.gr

Σχετικά με τη Nespresso:

Η Nespresso αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία καφέ σε μερίδες παγκοσμίως. Με έδρα τη Λωζάνη της Ελβετίας, η Nespresso δραστηριοποιείται σε 80 χώρες και απασχολεί 13.600 υπαλλήλους.

Η εταιρεία συνεργάζεται με περισσότερους από 100.000 αγρότες σε 13 χώρες μέσω του προγράμματος AAA Sustainable Quality Program για την ενσωμάτωση πρακτικών αειφορίας στις καλλιέργειες καφέ. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2003 σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Rainforest Alliance και συμβάλλει στη βελτίωση της παραγωγής και της ποιότητας των καλλιεργειών, διασφαλίζοντας μια βιώσιμη προσφορά καφέ υψηλής ποιότητας και βελτιώνοντας τα μέσα διαβίωσης των αγροτών και των κοινοτήτων τους.

Η παρουσία της Nespresso στην Ελλάδα μετρά 22 χρόνια, λειτουργώντας ένα δίκτυο 10 boutiques σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Nespresso: https://www.nespresso.com/gr/.