ΓΕΥΣΗ

H super jumbo πίτσα του Jimmy’s είναι η νέα delivery εμμονή μας

Τώρα που #μένουμε_σπίτι, απολαμβάνουμε την πίτσα στην πιο αμερικάνικη και απολαυστική εκδοχή της.

Στην οδό Πλαστήρα 12 στη Βούλα βρίσκεται ένα νέο μαγαζί που ειδικεύεται στην (New York) pizza. Το χαρακτηριστικό της, που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι το λεπτό ζυμάρι (με χρόνο ωρίμανσης 12 ώρες), η κόκκινη σάλτσα (συνταγή από τον παππού του ιδιοκτήτη), η αυθεντική μοτσαρέλα και φυσικά το X-Large μέγεθός της.

Ναι, γιατί στο Jimmy’s pizza θα απολαύσεις την αυθεντική αμερικάνικη πίτσα που βγαίνει σε δύο (υπέρ) μεγέθη: Jumbo (38cm) και Super Jumbo (50cm). Ο κατάλογος εστιάζει αποκλειστικά στην πίτσα, όπου θα βρεις 18 προτάσεις, ενώ έχει κι 6 επιλογές σε ορεκτικά. Margherita, Pepperoni -με διπλό pepperoni-, Chicken pesto -με ψητό κοτόπουλο-, Truffle -φρέσκια μοτσαρέλα, μανιτάρια μαριναρισμένα σε λάδι τρούφας και Italian sausage.

«Η επιθυμία μου ήταν να φέρω στα νότια την αμερικάνικη πίτσα, μεγάλη σε μέγεθος, τραγανή στο ζυμάρι και φυσικά με αυθεντική μοτσαρέλα και όχι μείξη κίτρινων τυριών. Πραγματικά η πίτσα που φτιάχνουμε είναι όπως την έτρωγα στο Σικάγο. Όσο για την κόκκινη σάλτσα, ακολουθώ τη συνταγή του παππού μου, η οποία είναι λίγο πιο γλυκιά και δένει άψογα με τα υλικά που βάζουμε» λέει ο ιδιοκτήτης.