ΓΕΥΣΗ

“Helios” και “Taverna 37” άνοιξαν στο Four Seasons Astir Palace Hotels Athens

Εδώ και λίγες ημέρες λειτουργούν και τα τέσσερα εστιατόρια του ανανεωμένου Αστέρα.

Μία νέα γευστική εποχή ξεκίνησε για το Four Season Astir Palace Hotels Athens. Με επικεφαλής τον Executive Chef Bertrand Valegeas, ο οποίος φέρει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία σε κουζίνες όλου του κόσμου, η γευστική εμπειρία του ξενοδοχείου είναι τόσο ποικιλόμορφη όσο και η ίδια η ελληνική κουλτούρα.

Σχεδόν ένα μήνα μετά τη λειτουργία του Four Season Astir Palace Hotels Athens είχαμε πάρει μια μικρή γεύση από τα δύο εστιατόρια το Mercato -την αυθεντική ιταλική τρατορία- και το Πέλαγος – με τις θαλασσινές γεύσεις- που είχαν ανοίξει.

Πλέον άνοιξαν τις πύλες του και τα δύο τελευταία. Από την Παρασκευή 19 Απριλίου το Helios, το αυθεντικό Λατινοαμερικάνικο εστιατόριο  που διαθέτει κρέατα κοπής Νοτίου Αμερικής καθώς και παραδοσιακό Ceviche Station και η παραθαλάσσια Taverna 37 εμπνευσμένη από την κουζίνα όλης της Ελλάδας με τα πιο αγνά και παραδοσιακά υλικά προστέθηκαν στο γευστικό ταξίδι του ξενοδοχείου.

Να σημειώσουμε πως τα δύο αυτά εστιατόρια λειτουργούν καθημερινά από τις 13.00 μέχρι τις 19.00, ενώ μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα μπορείτε να απολαύσετε και το δείπνο σας.